Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Abeko regntøj
Vurdér Abeko regntøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Abeko Regnjakke
Regnjakke
Abeko Regnjakke
Regnjakke
Abeko Overalls
Overalls
Abeko Regnbukser
Regnbukser
Abeko Hat
Hat

Abeko regntøj

 (4,9/10) 
Abeko regntøj blev stiftet i 1948, og Abeko regntøj har location i Årjæng, Sverige. Med mere end 50 års erfaring inden for regntøj er Abeko blevet en af de førende producenter i Europa.

Abeko har som
mål at designe funktionelt og slidstærkt regntøj. Uanset om det er Abeko regntøj til børn eller Abeko arbejdstøj, ønsker de hos Abeko at have de sidste nye designs.

I dag har Abeko regntøj mere end 200 ansatte. Du kan finde Abeko regntøj i Sverige, Polen, Danmark, Finland og Norge. Totalt set sælger Abeko omkring 1 million sæt regntøj om året.

Abeko regnjakke

Hos Abeko regntøj giver de udtryk for, at for børn er regn bare endnu et stykke legetøj, der giver talrige muligheder for at plaske rundt og have det sjovt. Abeko regntøj finder det underholdende, og Abeko regntøjet er derfor designet til leg i regn og fugtigt vejr.
Abeko regntøjet er designet efter børns behov for frihed til bevægelse. Samtidig prioriterer designerne, at alle designs har den højst mulige kvalitet og sikkerhed i tøjet. For eksempel har alt Abeko regntøjet reflekser og en sikker hætte.

Råd ved vask af regntøj

Hæng altid vådt regntøj til tørre, så snart vaskemaskinen stopper, med mindre der er anført andet på regntøjets vaskeanvisning. Læg ikke Abeko regntøjet i blød. Brug ikke vaskepulver med klorin eller med blegemiddel. Luk lynlåse og fastgør alle løsdele, f.eks. snore i Abeko regntøjet. Vask Abeko regntøj med tøj i samme farver.Kommentarer af Anne Magrethe
06-10-2008 22:17:19
Udmærket regntøj abeko laver.
Kommentarer af elm
29-10-2009 11:25:46
Godt og holdbart regntøj, som man trygt kan købe uden frygt for phatalater o.lign..

Har du en kommentar til Abeko regntøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: