Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Adidas
Vurdér Adidas:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Adidas

 (7,8/10) 
adidas Group stræber mod at være førende inden for sports udstyr med et brand, der er bygget på passion for sport og en aktiv livsstil. Fokus er på forbrugeren, og derfor søger de kontinuerligt at
forbedre kvaliteten, looket og imaget for at matche forbrugerens forventninger til kvalitet.
adidas er innovative, og arbejder altid på, at atleter på alle niveauer opnår de bedste resultater med adidas fodtøj. Adidas er en global organisation, der er socialt og miljømæssigt ansvarlig, kreativ, og ansatte belønnes, for hvert produkt der kommer på markedet. adidas er vedholdene i deres markedsføring af deres produkter.
adidas dedikerer deres energi på at levere enestående resultater. Du kan få adidas fodtøj til børn og voksne samt sportstøj til børn og voksne.

Generelt om adidas

adidas har en klar mission om at være det førende sportsmærke i verden. For at fuldføre den mission imødekommer de forbrugerens ønsker og behov. adidas markedsfører sig efter sloganet "Impossible is nothing".

adidas Sport Performance er udelukkende koncentreret om atleten, det praktiske og komforten er på plads før selve designet. Enhver sportsgren er vigtig for adidas, men hovedkategorierne er løb, fodbold, basketball og træningsudstyr.

adidas Sport Heritage arbejder med det tidligere design og giver gamle designs nye vinkler. Disse produkter er funderet på sport, men er myntet på fritid og streetwear.

adidas Sport Style er rettet mod stil og mode-bevidste forbrugere, der stadig ønsker at være sporty i deres udtryk, men med vægt på også at være sofistikerede. Fundamentet i adidas Sport Style er forbrugeren, som er med til at gøre denne kategori af udstyret specielt.Kommentarer af Janni, 24
05-10-2008 19:01:35
vi har nogle børn, der godt kan lide at tumle, så vi går ofte efter tøj, der er blødt og behageligt at have på. Det hænger også sammen med, at det skal være rart og let at bevæge sig i. Der er Adidas fint, og så er det også smart i farverne.

Har du en kommentar til Adidas
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: