Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Angulus
Vurdér Angulus:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Angulus

 (6,8/10) 

Angulus børnesko har eksisteret siden 1904. Designet i Angulus børnesko er unikt og med på de nyeste trends inden for skomoden. Angulus børnesko er kvalitetssko, der repræsenterer stil og velvære.

Hos Angulus er fokus rettet mod at skabe børnesko, som er ergonomisk behagelige bl.a. ved at give plads til tæerne. Angulus børnesko er lavet i kalveskindslæder. Sålen i skoene er lavet af slidstærk gummi, og sålerne er derfor bløde og flesible, hvilket bevirker, at skoene følger fodens bevægelser. Angulus vintersko er foret med 100% ren uld. Skoene er udarbejdet, således at selve indersiden er lige for at give storetåen bedst mulig plads i skoen. Storetåen bliver derfor ikke presset ud til siden p.g.a., at skoen er for smal i forfoden.

Angulus børnesko giver barnets fod plads til at bevare sin oprindelige struktur, og giver derfor barnet en naturlig gang. Skoene har ikke svangstøtte, da barnets fod almindeligvis ikke har brug for den ekstra støtte. Skoene giver barnets svangmuskel de optimale udviklingsmuligheder. Angulus børnesko skal plejes løbende, da de er lavet i organisk materiale. Skoene er fremstillet i læder, og tåler derfor bedst at blive tørret ved stuetemperatur.Kommentarer af Annika
05-12-2008 21:04:04
Så smarte og lækre. Vildt dyre, men rigtig smarte og eksklusive. Smarte farver og fodformede på den fede måde.

Har du en kommentar til Angulus
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: