Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Ballade børnetøj
Vurdér Ballade børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Ballade kjole med bælte
Kjole med bælte
Ballade økologisk sengetøj
Økologisk sengetøj
Ballade ternet soldragt
Ternet soldragt
Ballade ternet sommerkjole
Ternet sommerkjole

Ballade børnetøj

 (6/10) 
Ballade børnetøj og babytøj er et forholdsvist nyt mærke, der henvender sig til børn fra 0-6 år. Børnetøj fra Ballade er udelukkende lavet i
økologiske materialer af høj kvalitet. Designet i Ballade babytøj og  børnetøj er enkelt og med fokus på funktion og materialer. Ballade tøjets udtryk er enkelt. Nancy Winther grundlæggeren af Ballade børnetøj har som mål at lave kvalitetstøj med vægt på, at børn skal være børn. Ballade babytøj og børnetøj er fremstillet i Europa. Ballade børnetøj blev til i sommeren 2005. Stifteren af Ballade børnetøj fik inspiration til sine designs, da hun fik barn og ledte efter økologisk børnetøj. Børnetøj og babytøj fra Ballade er med til at gøre verden sjovere og sundere for børnene.

Fordelene ved økologisk tøj
Almindeligvis er tøj fyldt med kemikalier, og undersøgelser har vist, at kemikalier fra tøjet bliver overført til vores blodbaner. Samtidig påvirker selve fremstillingen af tekstilerne en lang række af mennesker og ikke kun brugerne af tøjet. Dette har været kendt i flere år. Årligt bliver 20 millioner arbejder i u-lande forgiftet ved at arbejde med sprøjtemidler.
Tyskland og Sverige har længe været bevidste om dette, og landene har et forholdsvist stort udbud af økologisk/miljømærket tøj, mens Danmark har haltet bagefter. Især med børnetøj er det vigtigt at være bevidst, for børn er mere udsatte for kemikalierne i tøjet. Derfor produceres babytøj og børnetøj fra Ballade udelukkende i økologiske materialer.
Har du en kommentar til Ballade børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: