Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Bombibitt børnetøj
Vurdér Bombibitt børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Bombibitt baby bukser med lapper
Baby bukser med lapper
Bombibitt bluse
Bluse
Bombibitt hvid stribet tshirt
Hvid stribet tshirt
Bombibitt skidragt
Skidragt

Bombibitt børnetøj

 (6,9/10) 
Bombibitt er kendetegnet ved at være børnetøj med et skandinavisk lyst look. Bombibitt er børnetøj som forhandlere i Danmark, Færøerne, Sverige og Grønland allerede har taget til sig.
Dansk
børnetøj til fornuftige priser, men stadig med fokus på kvalitet.
Køberne er kommet med meget begejstrede tilkendegivelser overfor børnetøjet. Hos Bombibitt børnetøj mener de, at de tilgodeser et behov, som markedet længe har haft brug for: Børnetøj til piger og drenge med et tidssvarende design - lyst og lækkert på en afslappet måde samtidig med, at det er praktisk. Der er taget højde for, at det er børn, der skal bruge tøjet - børn der bliver beskidte i dagligdagens leg. Alt børnetøj fra Bombibitt kan vaskes i vaskemaskinen, og børnetøjet er slidstærkt i vask og i barnets daglige brug. Designerne har selv børn og har derfor en forståelse for, hvad børnetøj skal have af detaljer.

Bombibitt kollektionen

Bombibitt piger:
Smart tøj til piger og drenge i alderen 0-8 år. Stilen er fuld af søde detaljer - romantisk præg. Pigekollektionen er især nederdele og kjoler med broderier, perler, søde mønstre og blomster. Bombibitt børnetøj laver også sparkedrager, t-shirts og bukser til pigerne, hvor der er tænkt på detalerne i designet. Stof, pynt og mønstre giver mulighed for at gå på opdagelse i børnetøjet designet til pigerne.

Bombibitt drenge:

Bombibitt mener, at de har fundet en niche i deres design af børnetøj til drenge, da Bombibitt børnetøj kollektionen er i gode drengefarver. Stilen i drengetøj fra Bombibitt er stadig romantisk, men med seje motiver på striktrøjer, skjorter, busker og bluser. Bombibitt børnetøj mener, at deres drengekollektion gør både dreng og mor tilfredse.

Bombibitt børnetøj - dreng og pige

Fælles for begge kollektioner af Bombibitt børnetøj er farvevalget, - der er designet i farver, der er skandinavisk stil - sol og sommer. Bombibitt børnetøj er fremstillet i hør og bomuld. Kollektionerne af børnetøj fra Bombibitt kan kombineres og mixes på mange måder, så der er mange muligheder for at skabe flere børnetøjssæt ud fra nogle enkelte stykker tøj. Bombibitt børnetøj har en pris, som giver alle mulighed for at være med.

Ideen bag Bombibitt børnetøj

Designerne af Bombibitt børnetøj har masser af erfaring og tager i høj grad højde for det praktiske i deres design. Bombibitt børnetøj tager også højde for kundernes ønsker og behov - det er sådan ideen med Bombibitt børnetøj er opstået. Forældre ønsker, at deres børn skal se ordentlige og pæne ud i tøjet, men børnetøj skal også være noget børnene bryder sig om, og som de kan udfolde sig i. Der ud over skal børnetøjet have en fornuftig pris. Bombibitt børnetøj har taget højde for disse forhold.
Forhandlerne tager imod gode ønsker fra kunderne og giver feedback til Bombibitt. I øjeblikket er Bombibitt børnetøj ved at designe en kollektion af gymnastiktøj, ud fra kundernes ønsker. Designet af gymnastiktøjet er romantisk med detaljerigdom, men stadig med fokus på, at tøjet skal bruges til bevægelse.

Bombibitt legetøj

Bombibitt designer ikke kun børnetøj, men også legetøj til piger og drenge. De forhandler sovedyr og krammedyr til de helt små og de lidt større børn.

Historien bag Bombibitt børnetøj

Bombibitt børnetøj er kommet til verden via et samarbejde mellem Helle Steffens og Linda Hansen. Helle Steffens har stor erfaring med børnetøj - Helle Steffens familie startede børnetøjsfirmaet "Steffens", da Helle Steffens var lille. Siden blev Helle Steffens en del af firmaet i 25 år. Helle Steffens står for designet.
Linda Hansen er administrator.
Bombibitt børnetøj er designet til børn - smart og praktisk.Kommentarer af Gitte
29-09-2008 10:46:24
Fint, fint børnetøj, der passer i prisen til vores budget. Og så synes jeg også, at de laver noget tøj, der er i nogle god basis farver, så det kan kombineres på kryds og tværs.
Kommentarer af Charlotte, Hundige
04-10-2008 20:24:57
godt, fornuftigt tøj i sød stil.
Kommentarer af Nete, Helsingør
09-10-2008 21:39:32
Vælger ofte at købe Bombibitt. De bruger ofte nogle lidt drengede farver i deres pigetøj - altså deres kjoler og nederdele og det gør at tøjet ikke bliver alt for nuttet. Samtidig er farverne ikke så sarte at tøjet er svært at holde. Jeg har ofte haft store problemer med at vaske de fine lyserøde bluser rene efter en omgang chokolade.
Kommentarer af Trine
17-10-2008 18:58:03
Har de sødeste bukser fra Bombibitt til min pige i brun og sølv. De stumper lidt og passer perfekt til hendes sølvstøvler.
Kommentarer af Birgitte
13-11-2008 20:12:42
Jeg har været i Salling i dag og har købt et sæt fra Bombibitt, som de har på udsalg. Det er en prikket bluse i lyserød med røde prikker og kanter omkring hals og ærmer. Købte også et par gamacher, der havde samme mønster og så en nederdel i lyserød og røde tern. Piget og julet. Det hele blev piftet op med et halstørklæde i samme mønster som blusen. Det er bare så sødt. De kunne også fås i blå, men nu har jeg altså bare en pige, der elsker lyserød, og det kan jeg ikke altid stå for.
Kommentarer af
23-11-2008 13:06:51
Pænt fornuftigt børnetøj til en rimelig pris. Fin kvalitet - kun gode erfaringer herfra.
Kommentarer af Elm
17-06-2009 08:43:38
Hm, meget nuttet tøj, til rimelige priser, men kvaliteten er desværre for ringe efter min mening. Har flere gange været ude for tryk, der er blegnet meget i vask,trykknapper der faldt ud m.m.. Har hørt lign. fra andre.
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 16:12:08
Jeg har kun erfaring med et par blå og grøn prikkede bukser i bomuld til min pige. Dem var vi meget glade for og de holdt rigtig længe så vidt jeg kan huske. Fin kvalitet og søde detaljer med bitte små perler nederst på buksebenet.Det der er ekstra positivt er at det ikke er for nuttet til piger.

Har du en kommentar til Bombibitt børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: