Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Brubaker børnetøj
Vurdér Brubaker børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Brubaker børnetøj

 (6,2/10) 
Brubaker Kids er tøj designet til børn i alle aldersgrupper og er en del af Claire Group virksomheden. Claire og Brubaker er tøj, som børnene kan forholde sig til. Claire børnetøj er tøj til pigerne, og
Brubaker er børnetøj til drengene.
Brubaker børnetøj har fire årlige kollektioner - Spring, High Summer, Fall og Christmas.
Designerne af Brubaker børnetøj mener, at det er en udfordring, at designe tøj til børn, da både børn og forældre stiller høje krav til børnetøjets kvalitet og design. Hos Brubaker børnetøj sætter de som mål, at designe børnetøj, der er smart, behageligt, slidstærkt og sjovt.
Brubaker børnetøj er slidstærkt, da børnetøj slides mere end voksentøj, og samtidig skal tøjet være smart, da børn er modebevidste.

Brubaker børnetøj er opdelt i 3 kategorier:

Brubaker Baby, der er babytøj, der først og fremmest er blødt og behageligt. Babytøjet produceres i str. 56-80 cm. Babytøjet er overvejende fremstillet af 100% bomuld i behagelige farver med små charmerende detaljer.

Brubaker Mini er smart børnetøj til børn i alderen 1-4 år, str. 80-104. Mini børnetøj er slidstærkt og designet i friske farver. I denne aldersgrupper udbyder Brubaker også sko og tilbehør.

Brubaker Kids er kollektioner af børnetøj til de 4-12 årige, str. 104-150. Brubaker Kids er egnet til børnehave, fritid og skole. Brubaker Kids børnetøj er funktionelt og slidstærkt og designet i spændende farver og med et trendy snit i designet.Kommentarer af Brumbassen fra Humle
23-10-2008 09:44:28
Godt fornuftig børnetøj. Fin pris.
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 16:13:50
Kun gode erfaringer med kvaliteten på tøj herfra. Måske en lille smule kedeligt i designet/farverne? Nå, men det er vel en smagssag.

Har du en kommentar til Brubaker børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: