Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Cecilie Westh børnetøj
Vurdér Cecilie Westh børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Cecilie-westh bluse med hoved
Bluse med hoved
Cecilie-westh lyserød flyverdragt
Lyserød flyverdragt
Cecilie-westh orange vest
Orange vest
Cecilie-westh slå om kjole
Slå om kjole
Cecilie-westh vanter
Vanter

Cecilie Westh børnetøj

 (5,2/10) 
Cecilie Westh børnetøj er dansk design - anderledes og identitetsskabende børnetøj. Cecilie Westh børnetøj har eksisteret siden 1999, og Cecilie Westh børnetøj har en vision om at blive internationalt
anerkendt. Cecilie Westh børnetøj er originalt børnetøj til små personligheder. Hos Cecilie Westh børnetøj ønsker de, at både børn og forældre skal være tilfredse med deres produkter med hensyn til både design, kvalitet og komfort.Kommentarer af Århuspigen
21-09-2008 21:04:45
Ret lækkert, men også ret pebret i prisen. Køber det når vi skal noget særligt som til rund fødselsdag eller noget i den stil - så har jeg en undskyldning for at komme hjem med de lækre sager for jeg ved at manden står og ruller med øjnene - LOL. Tror bare ikke altid at mænd forstår hvor identitetsskabende tøj er, men måske det også er meget befriende at have det sådan?
Kommentarer af Frederikke
22-09-2008 18:58:06
Tilslutter mig udsagnet om at det er dyrt børnetøj Mala designer, men er også helt vild med det. Har gjort et godt indhug i deres nye efterårskollektion - det er bare for fedt. Køber lidt men godt - plejer jeg at sige - men nogen gange kammer det alligevel lidt over.
Kommentarer af Mette Pedersen
30-09-2008 19:54:53
Ved ikke lige hvad I har haft gang i her, men det er Cecilie West børnetøj, der bliver kommenteret her. Kom tilfældigt ind på siden, da jeg sad og ledte efter Cecilie West børnetøj. Vil helst købe noget brugt og velholdt, da jeg synes, at det er rigtig sød og romantiskt, men også hundedyrt. Er helt vild med deres mix af brunt og lyserødt. Men det er vist ikke samme stil som Mala...som åbenbart også bliver kommenteret her på siden.
Kommentarer af Lise
13-11-2008 20:14:55
det er nok ikke lige her jeg skal skrive dette. Men tak for en god side. Jeg synes, at det er spændende at være inde på jeres side og finde informationer om de forskellige mærker inden for børnetøj.
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 16:24:39
God kvalitet på deres bluser, men jeg synes egentlig at tøjet bliver lidt for nuttet til min pige.

Har du en kommentar til Cecilie Westh børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: