Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Celavi og Rasmussen børnetøj
Vurdér Celavi og Rasmussen børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Celavi brun flyverdragt
Brun flyverdragt
Celavi elefant hue
Elefant hue
Celavi uld body
Uld body
Celavi uld undertøj
Uld undertøj

Celavi og Rasmussen børnetøj

 (6,7/10) 
Celavi børnetøj havde et fantastisk år i 2006, der indebar store forandringer og succes for det dansk designede Celavi børnetøj. Derfor glæder de sig ekstra meget til fremtidige udfordringer i designet
af Celavi børnetøj.
Børnetøj fra Celavi har taget initiativ til en række nye tiltag inden for børnetøj. Celavi har valgt at designe uldtøj, regntøj, flyverdragter og gummistøvler.

Rasmussen - Den lille Elefant

Celavi begyndte for 40 år siden med at producere undertøj. Sidenhen begyndte Celavi børnetøj også at producere regntøj, gummistøvler, overtøj og strømper under navnet Rasmussen - Den lille Elefant. Det danske design, Celavi børnetøj/Rasmussen - Den lille Elefant, søger at lave børnetøj produkter, der er rare at have på, fordi materialerne, kvaliteten og pasformen er skabt på baggrund af Celavis/Rasmussen - Den lille Elefants mangeårige erfaring inden for børnetøj. Værdigrundlaget hos Celavi børnetøj er velvære. Og nøgleordene hos Celavi børnetøj/Rasmussen - Den lille Elefant er pasform, holdbarhed, funktionelt design til konkurrencedygtige priser.

Velvære skabes ud fra indre værdier

Hos Celavi/Rasmussen - Den lille Elefant børnetøj mener Celavi/Rasmussen - Den lille Elefant, at mange mennesker har noget yndlingsundertøj, som ligger længst fremme i tøjskabet. Det er denne slags produkter, de ønsker at skabe hos Celavi børnetøj og Rasmussen - Den lille elefant. Med børnetøj fra Celavi/Rasmussen - Den lille Elefant skabes produkter, der er gode at have på.
Celavi børnetøj/Rasmussen - Den lille Elefant prioriterer miljøet højt i deres produktion, og børnetøj overprodukterne holder gældende miljøkrav. Der anvendes ikke formaldehyd, klor, nikkel eller andre former for kemikalier/tungmetaller i børnetøjet, der kan være skadelige for natur og mennesker. Alle børnetøj bomulds- og uldprodukter fra Celavi/Rasmussen - Den lille Elefant børnetøj er syet med bomuldstråd.

Celavi børnetøj begyndte i en kælder

1963 var året, hvor det første undertøj fra Celavi blev produceret og sendt til Norge - firmaets første ordre. Celavi undertøj var i begyndelsen en fritidsbeskæftigelse, der foregik i et privat hjem hos ægteparret Merret og Erik Rasmussen. Den første regning Celavi udskrev blev betalt med æbler.
Siden har Celavi børnetøj udviklet sig, og i 1974 flyttede Celavi børnetøj til nybyggede lokaler. I 1987 købte Celavi børnetøj sin nuværende base i Isenvad ved Ikast. Sønnen Torkil Rasmussen overtog driften og firmaet i 1996.
I dag drives Celavi børnetøj under navnet Rasmussen - Den lille Elefant. Rasmussen - Den lille Elefant kom til verden efter overtagelsen af firmaet Den lille Elefant i 2000.
Celavi børnetøj/Rasmussen - Den lille Elefant er blevet et internationalt foretagende med samarbejdspartnere i Europa, Sydkorea og Kina.Kommentarer af Kjøvenhavneren
09-10-2008 21:40:19
Har kun gode erfaringer med Celavi. Deres uldtøj er i top.

Har du en kommentar til Celavi og Rasmussen børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: