Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Chatti Patti
Vurdér Chatti Patti:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Chatti-patti bluse med hund
Bluse med hund
Chatti-patti bukser med prikker
Bukser med prikker
Chatti-patti kjole med blomst
Kjole med blomst
Chatti-patti kjole med prikker
Kjole med prikker

Chatti Patti

 (6/10) 

Liz Carlson har skabt Chatti Patti børnetøj. Firmaet startede oprindeligt, da Liz havde svært ved at finde tøj til sin datter. Hun ønskede passende tøj, der var sjovt at have på, samtidig med at det var

funktionelt at bevæge sig i. Efter at have søgt i adskillige butikker, indså Liz Carlson, at hun var nødt til at designe børnetøjet selv. Som hjemmegående husmor håndplukkede hun tekstiler og mønstre for at skabe sine outfits. Liz ønskede ikke at give sit barn tøj på som en lille voksen, hvilket hun mente, at det meste af tøjet i forretningerne var. Navnet Chatti Patti kommer fra datterens kælenavn.

Da datteren begyndte at gå med sit nye tøj, blev andre børn og forældre begejstret over tøjet, og de ønskede samme design. Firmaet tog sin begyndelse som en hobby virksomhed. Liz havde aldrig forestillet sig, at efterspørgelsen på børnetøjet ville være så stor. Hun kom efterhånden til den konklusion, at hun ønskede at gøre sit brand tilgængelig for dem, som ønskede det. Hun konstruerede et web-site og hyrede folk til at vise hendes kollektioner. Liz prioterer, at børnetøjet bliver fremstillet i USA, hvilket har været svært, men hun sætter en ære i, at kollektionerne giver arbejde til amerikanske borgere, Chatti Pattis oprindelses land. I dag sælges tøjet over hele verden. Chatti Patti leverer stilfuldt og unikt børnetøj af høj kvalitet.

Tøjet er ikke kun sjovt og fashionabelt, men også holdbart og muligt at vaske gentagne gange. Branded har mange loyale kunder, og firmaet sætter kundeservice højt.
Har du en kommentar til Chatti Patti
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: