Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Cosy Design
Vurdér Cosy Design:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Cosy Design

 (5,7/10) 

Cosy Design børnetøj er blevet til på initiativ af Birgitte Hart Hasbo og Gritt K. Sanders. Cosy Design blev grundlagt i 2003 på baggrund af en ide om, at designe en åndbar og vendbar børnesovepose (en

Cosybag). I februar 2004 blev den første kollektion af Cosy Design børnetøj lanceret, og designerne har sidenhen fået indfriet deres forventninger med Cosy Design børnetøj. Cosy Design børnetøj sælger til ca. 60 danske børnetøjsbutikker og eksporterer til 10 forskellige lande.

Sortimentet hos Cosy Design børnetøj omfatter naturligt nok børnetøj, men også nattøj. Nogle modeller fremstilles også i voksenstørrelse. Konceptet hos Cosy Design børnetøj er detaljeret børnetøj, høj kvalitet hos Cosy Design børnetøj og fornuftige priser som de fleste kan forholde sig til. Inspirationen til deres designs finder grundlæggerne i udlandet og i deres hverdag. Materialerne i Cosy Design børnetøj er nøje udvalgte, og de ligger stor vægt på, at børnetøjet kan matches og kombineres på kryds og tværs.

Cosy Design er fremstillet i materialer, der er sammensat således, at ethvert barn bliver unik og smart klædt. Cosy Design børnetøj kan sammensættes til forskellige udtryk fra det enkle til det seje look. Cosy Design børnetøj findes i størrelserne 68 til 14 år.
Har du en kommentar til Cosy Design
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: