Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Decoy børnetøj
Vurdér Decoy børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Decoy børnetøj

 (7,1/10) 

Decoy strømper har specialiseret sig i at designe et bredt udvalg af modestrømper i smart design og lækker kvalitet. Decoy strømper tilpasser deres design til tidens farver og trends. Decoy designer alle

typer mode til fødder og ben; knæstrømper, strømpebukser, leggings og selvsiddende strømper. Der designes løbende nye og smarte strømper, så hos Decoy vil du altid kunne finde det par strømper, du lige står og mangler.

Decoy fremstiller deres strømper af produkter, der passer til den enkelte årstid. Efterår og vinter har Decoy varmere strømper i uld og bomuld. Forår og sommer er Decoy strømper tyndere og lidt mere friske i farverne. Decoy producerer deres strømper efter de nyeste strikketeknikker og af de bedste råvarer. Decoy stiller høje krav til deres produkter, og alt bliver testet, før varen leveres til butikkerne. Decoy lægger både vægt på design og kvalitet.Kommentarer af Ditte, Hjørring
07-11-2008 18:32:25
Deres futter er søde og gode for ens barn at have på - med sjove og seje motiver:-) Dejlig fodformede. Den slags futter jeg foretrækker til mine børn.
Kommentarer af Cilia
07-11-2008 20:40:28
Deres nattøj er smart, men det er også ret lille i størrelsen. Købte en str. 5 år til mit barn, da hun var fire og det blev hurtigt for lille. Det synes jeg ikke er helt okay, for Decoy er jo ikke ligefrem det billigste mærke på markedet. Heller ikke hundedyrt, men jeg forventer alligvel, at størrelserne passer nogenlunde til alderen.
Kommentarer af Anja
09-11-2008 11:36:05
Kan kun tilsluttede mig, at størrelserne er små ellers også krymper tøjet meget i vask. Det er ikke optimalt for et mærke, hvor man forventer at kvaliteten er iorden..
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 16:34:04
Min søn har en body fra Decoy. Rigtig sød body i flotte farver, men som 1. Er for stiv i stoffet og 2. Ikke er alderssvarende i størrelsen. Lidt skuffende oplevelse faktisk. De har nogle gode skindfutter som vi har været tilfredse med.
Kommentarer af Philips mor
04-01-2010 14:31:24
Vi er SUPER glade for Decoy skind futter og ikke mindt deres gode savle-halssmæk.

Har du en kommentar til Decoy børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: