Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Diesel børnetøj
Vurdér Diesel børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Diesel børnetøj

 (4,6/10) 
Diesel begyndte som et firma, der fokuserede på at lave kvalitetstøj, og siden har Diesel fået ungdomskulturen som målgruppe.
Diesel børnetøj er et innovativt internationalt design, der producerer en
bred række af jeans kollektioner, babytøj, børnetøj, voksentøj samt accessories. Diesel børnetøj og voksentøj er førende inden for ny stil, fabrikater, manufaktur metoder og kvalitetskontrol for at garantere et enestående produkt. Diesel selskabet er repræsenteret i mere end 80 lande.

Renzo Rosso dannede Diesel i 1978. Diesel børnetøj og voksentøj er et selskab, der tager chancer, og børnetøj og voksentøj har skabt sin egen niche i modebilledet. Renzo Rosso omgave sig med kreative mennesker, der gjorde Diesel unik i modeindustrien inden for børnetøj samt voksentøj.
Stifteren af Diesel børnetøj og voksentøj ønskede at skabe et dynamisk produkt. Han gav sit åbensindede design team frihed i deres design af børnetøj samt voksentøj. Missionen var at skabe en line til selvstændige personer, der følger deres egne veje i livet og til trendsættere, der ville udtrykke deres individualitet gennem deres påklædning.

Fra begyndelse valgte designeren bag Diesel børnetøj og voksentøj at følge deres eget udtryk frem for de tendenser, der rørte sig i modebilledet. Hos Diesel børnetøj og voksentøj anskuer de verden som en grænseløs makrokultur, og tolker her ud af, at det giver uforudsigelighed, dynamik, vitalitet og energi i Diesel børnetøj og voksentøj designet.

Ansatte hos Diesel børnetøj og voksentøj og deres arbejdsmetoder er ukonventionelle og produktive, hvilket har ført til, at Diesel er blevet nævnt i utallige medier, og tillige er Diesel blevet studeret af internationale konsulent virksomheder og universiteter.
Har du en kommentar til Diesel børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: