Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Disana økologisk børnetøj
Vurdér Disana økologisk børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Disana økologisk børnetøj

 (2,9/10) 

Disana økologisk børnetøj er stiftet af ægteparret Dieter og Imma Sautter for mere end 20 år siden. Disana økologisk børnetøj tog sin begyndelse i ægteparrets garage. I begyndelsen gav arbejdet kun en

ekstra indtægt for familien, men med hårdt arbejde og faglighed inden for feltet blev deres mål efterhånden en realitet. Disana blev med årene en stabil forretning.

Disana fremstiller deres børnetøj under strenge og velkontrollerede økologiske principper. Disana børnetøj indeholder udelukkende økologiske fibre som uld, bomuld og økologisk silke. Alt andet i børnetøjet som f.eks. knapper og syninger er fremstillet af naturligt råt materiale. Når naturlige fibre ikke kan anvendes i børnetøjet som i tilfælde med uld allergi - erstattes disse bla. med materiale af mikrofibre. Disana børnetøj har kendt deres samarbejdspartnere i mange år.

Disana er økologisk hele vejen igennem fra fremstilling af råmaterialerne og til det færdige produkt. Uafhængige instanser kontrollerer løbende den økologiske kvalitet af børnetøjet. Alt økologisk Disana børnetøj er håndlavet.Kommentarer af tina 33
19-09-2008 20:31:00
Har god samvittighed, når jeg køber økologisk tøj til poderne og ved at der ikke er alle mulige kemikalier i tøjet der måske kan påvirke ens barn på sigt. Desuden er økologisk børnetøj lige så smart som det øvrige børnetøj der findes på markedet. Kan godt lide de afdæmpede farver uden alt for meget print og skrigfarve. Men det er jo bare min mening.
Kommentarer af Julle
07-11-2008 20:38:26
Disana er noget at det flotteste økologiske børnetøj på markedet efter min mening. Der er selvfølgelig stadig begrænset udbud i forhold til ikke økologisk. Men vi foretrækker økologisk her i huset for at undgå alle de kemikalier, der almindeligvis bliver stoppet i børnetøjet.
Kommentarer af Filipa, Hillerød
13-12-2008 22:07:44
Vi køber stort set kun økologisk børnetøj, hvis det er muligt. Er også store tilhængere af økologisk mad. Det er sundere end fra konventionelt landbrug, og det smager godt.
Kommentarer af Signe
23-12-2008 18:11:57
HA HA - Har dette mærke betalt for altid at ligge nr.1 - God jul
Kommentarer af Nete
25-12-2008 10:14:17
Øh, hvor er det lige, at Disana ligger nr. 1???
Kommentarer af klara
25-01-2009 13:47:54
Ja - det er rigtigt nok, HVORFOR LIGGER DE NR. 1 - HMMMMM

Har du en kommentar til Disana økologisk børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: