Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Drappa Dot børnetøj
Vurdér Drappa Dot børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Drappa Dot børnetøj

 (5,4/10) 
Drappa Dot børnetøj er lavet af de bedste materialer, og Drappa Dot børnetøj udstråler attitude i sin til. Drappa Dot børnetøj tekstiler bliver fremstillet på velansete fabrikker i Italien, Frankrig,
Spanien og Danmark. De fabrikker Drappa Dot børnetøj bliver fremstillet på er af "haute couture" kvalitet, og Drappa Dot børnetøj anvender udelukkende grad A bomuld og linen. Drappa Dot børnetøj er af en kvalitet, hvor form og bibeholdelse af farverne i børnetøjet er af bedst mulig standard i såvel vævning, strikning og indfarvning. Farverne i Drappa Dot børnetøj, og valget af fabrikker til at sy tøjet lever op til EU standard.
Syningen af Drappa Dot børnetøj foregår i Lithuania på fabrikker med et godt renome i forhold til arbejdsforholdene for de ansatte. De fabrikker Drappa Dot børnetøj anvender lever op til gældende EU regulativer i forhold til sikkerhed og indendørs klima. De ansatte arbejder 40 timer om ugen, overtid giver dobbelt løn, og ferien er betalt af arbejdsgiveren på de fabrikker Drappa Dot børnetøj samarbejder med.
Drappa Dot børnetøj basis produkter bliver printet i Polen og syet i Ukraine på dansk ejede fabrikker. På de fabrikker som Drappa Dot børnetøj også samarbejder med, er der også ordentlige arbejdsforhold for de ansatte. Tilmed lægger Drappa Dot børnetøj vægt på, at der er sygeplejersker tilknyttet fabrikken.
Drappa Dot børnetøj i tungt strik er produceret i Istanbul, Tyrkiet. Hos Drappa Dot børnetøj har de besøgt de små fabrikker, der leverer deres børntøj. I Tyrkiet arbejder de ansatte 45 pr. uge, overarbejde giver dobbelt løn, og 2-4 ugers ferie og helligedage bliver betalt af arbejdsgiveren.
Det næste mål hos Drappa Dot børnetøj er at fokuserer på dyrkningen af bomuld og flax i henhold til dyrkningsmetoden, arbejdsforholdene og brugen af pesticider.
Du kan købe Drappa Dot pigetøj, pige accessories, drengekollektion, basic kollektion til piger og drenge, babytøj, basic baby, voksentøj, sengelinned og smykker.Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 16:39:54
Jeg har tit kigget på Drappa Dots kjoler, men hver gang bliver jeg helt chokeret over hvor dyre de er sammenlignet med mange andre mærker. Det er lidt noget snobberi tror jeg, for jeg kan aldrig forestille mig at de rent faktisk overgår de andre mærker kvalitetsmæssigt.Tøjet er lækkert at se på.
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 16:41:48
Hvorfor er det lige at man skal synes godt om Drappa Dot fordi der er sygeplejersker tilknyttet fabrikken hvor tøjet fremstilles? My god.

Har du en kommentar til Drappa Dot børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: