Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Eager Beaver børnetøj
Vurdér Eager Beaver børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Eager Beaver børnetøj

 (6,4/10) 

The Hilt, Eager Beaver og Rags Industry (RFG)

The Hilt børnetøj er et international tøjfirma med base i Amsterdam. The Hilts nuværende mærker er Rags Industry - RFG (Rags for Girls)7Eager Beaver

børnetøj. The Hilt er et ungdommeligt samt yderst organiseret firma med showrooms i fire lande med produktion spredt ud over Asien. The Hilt er førende på tøjmarkedet i Nederlandene. The Hilt sælger Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) børnetøj over hele verden.

Historien om Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) børnetøj

I 1994 shoppede Hans Nooij børnetøj til sine egne børn, og han blev bevidst om, at markedet for børnetøj manglede noget nyt og trendy, attitude og varierende stil, netop de ingredienser der er med til at gøre voksentøj interessant. Som konsekvens af dette startede Hans Nooij The Hilt - Rags Industry (RFG) børntøj og Eager Beaver børntøj.

Eager Beaver og Rags Industry (RFG) tog sin begyndelse på den simple baggrund, at børn er forskellige og har individuelle interesser og perceptioner af verden. Rags Industry (RFG) og Eager Beaver er inspireret af, at designe børnetøj til alle, der har samme verdenopfattelse. Siden 1995 har The Hilt, Eager Beaver og Rags Industry (RFG), fokuseret på disse enkle ideer i deres markedsføring og trendsættende børnetøj. Med Eager Beaver og Rags Industry (RFG) børnetøj forventer The Hilt at have skabe et globalt brand.

The Hilt som industriel organisation

The Hilt - Eager Beaver samt Rags industry (RFG) - er stiftet med det formål at kreere udsøgt børnetøj fra tegnebordet til forbrugerens indkøbsposer. Eager Beaver og Rags Industry (RFG) bliver designet, kontrolleret, solgt og distribueret af The Hilt. Eager Beaver (RFG) samt Rags Industry børnetøj er et fuldstændig integreret firma, der følger en state-of-the-art markedsføringsmodel, der betyder, at The Hilt er involveret i den enkelte proces, indtil Eager Beaver plus Rags Industry (RFG) børnetøj bliver forbrugerens.

Missionen med Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) børnetøj

The Hilt laver funktionelt børnetøj med en tro på, at unik stil og det personlige udtryk er en naturlig del af det moderne menneske. The Hilt er bevidste om at frihed, at være unik og personlig stil er livsblod for deres brugere. Eager Beaver samt Rags Industry (RFG) børnetøj er anderledes, fordi mennesker er forskellige samt med Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) børnetøj, forsøger The Hilt at dække menneskets indviduelle tøjstil. The Hilt er dedikeret til nysgerrighed og individuel frihed. Eager Beaver og Rags Industry (RFG) er ikke kun et brand, men også attitude og stil. Dette kommer til udtryk i Eager Beaver og Rags Industry (RFG). Eager Beaver og Rags Industry (RFG) får brugeren til at føle sig godt tilpas i Eager Beaver samt Rags Industry (RFG) børnetøj.

Inspiration til Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) børnetøj

Kreativitet er vital for The Hilt. Designerne bag Eager Beaver og Rags Industry (RFG) børnetøj rejser verden rundt for at finde nye kilder til inspiration. De udvikler Eager Beaver samt Rags Industry (RFG) børnetøj, der tilgodeser den attitude og stil, der kendetegner en verden i bevægelse. Det er den filosofi, som Eager Beaver samt Rags Industry (RFG) børnetøj bliver designet ud fra, og som er med til at involvere alle The Hilts medarbejdere.

Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) børnetøj

The Hilt samarbejder tæt med mange af de bedste tøjfabrikanter i verden. The Hilt leder altid efter den bedste kilde til levering, manufaktur samt kvalitetsprodukter. Når først The Hilter finder deres samarbejdspartnere, opbygger de et længere varende samarbejde. The Hilts tætte samarbejde med andre fabrikanter forbedrer kvaliteten.

Eager Beaver børnetøj, Rags Industry (RFG) børnetøj og socialt ansvar

The Hilt er et socialt bevidst firma, der tænker på miljøet. I fremstillingen af Rags Industry (RFG) samt Eager Beaver børnetøj, søger The Hilt at opnå en produktion, der tager hensyn til miljøet, samt at arbejderne har ordentlige forhold.

Salg af Eager Beaver børnetøj og Rags Industry børnetøj

Salgpersonerne bag Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) er professionelle rådgivere. Med deres viden om tidens trends og de forskellige markeder kan de skabe kontakt med nye forhandlere til Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) uanset forhandlerens størrelse eller placering i verden. Salgsteamet hos The Hilt er professionelt og leverer professionelt samarbejde før og efter et salg.

Markedsføring af Rags Industry (RFG) børnetøj og Eager Beaver børnetøj

Uanset hvor Eager Beaver og Rags Industry (RFG) børnetøj bliver solgt, promoter The Hilt deres børnetøj. The Hilts marketing- og salgsarbejde samarbejder hele vejen for at opnå et sammenhængende globalt image samt omdømme. Eager Beaver samt Rags Industry (RFG) børnetøj er blevet velkendte og rost for deres kvalitet og unikke look. Hos The Hilt arbejder de altid på at blive endnu større gennem deres nuværende og kommende forretningsforbindelser.

Distributionen af Eager Beaver børnetøj og Rags Industry (RFG) børnetøj

The Hilt er stolt af sit yderst effektive distributions system. The Hilts distributions center i Nederlandene er i stand til at håndtere millioner af forskellige produkter hvert år. The Hilt har et godt ry for deres hurtige levering, der følges op af før- og eftersalgs service.

Management

The Hilt er et familieorienteret, men yderst professionelt firma. The Hilt har det de betegner som en åben dør politik, der opfordrer medarbejderne til individualitet samt følelsen af et personligt værd og stolthed over deres del af The Hilt succen. Indiduelt talent bliver belønnet samtidig med, at der bliver lagt vægt på et behageligt arbejdsmiljø.Kommentarer af Louise Winther
29-12-2009 22:32:10
Hej. Jeg elsker Eager Beaver tøj til min søn men kan desværre ikke rigtigt finde det nogle steder mere + jeg ønsker det også til min datter. Kan jeg få oplyst hvor jeg kan få det her i dk. Send evt mail angellove_19@msn.com

Har du en kommentar til Eager Beaver børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: