Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Ej Sikke Lej børnetøj
Vurdér Ej Sikke Lej børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Ej Sikke Lej børnetøj

 (5,1/10) 

Børnetøj af mærket ej sikke lej blev grundlagt i april 2004. Desigerne bag ej sikke lej børnetøj er Marlene Eger Ullum og Margit Egeskov.

Marlene Eger Ullum og Margit Egeskov fik ideen til at designe

ej sikke lej børnetøj fra gamle hånd- arbejdsbøger med dyreprints.

Marlene Eger Ullum og Margit Egeskov blev specielt inspireret af en ugle, som Marlene Eger Ullum og Margit Egeskov mente ville være egnet som udgangspunkt i deres første designs af ej sikke lej børnetøj. Uglen, i ej sikke lej børnetøj, er blevet en del af ej sikke lej logoet, da det var uglen, der gav dem den første inspiration til at designe ej sikke lej børnetøj.
Uglemotivet i ej sikke lej børnetøj dannede basis for de efterfølgende ej sikke lej børnetøj designs, der helt naturligt også tog udgangspunkt i dyr.

Marlene Eger Ullum og Margit Egeskovs ej sikke lej ugledesign blev begyndelsen på en succes, og kollektionen af ej sikke lej er siden øget væsentligt fra kun at have t-shirts til også at omfatte bukser, kjoler, undertøj og hagesmække. Børnetøj fra ej sikke lej er i stærke og børnevenlige farver.Kommentarer af Hilde, Brabrand
10-10-2008 17:08:50
Er helt vild med deres bluser med nødder på. Har købt en pin ej sikke lej bluse med hvide nødder, den er bare så sød. Overvejer om jeg også skal købe en i hvid med røde nødder - ja det er altså bare kært.
Kommentarer af glitterpigen
19-10-2008 09:22:48
Har købt en smart cowboy-spencer i ej sikke lej og den er næsten ikke til at få af min pigen igen, men den skal altså vaskes ind imellem.
Kommentarer af Filippa
20-10-2008 21:06:03
Deres nye brune joggingbukser i brun med pink kanter er seje. Har lige købt dem til begge mine piger. Pigebukser, der kan tåle at blive brugt uden at se plettede ud efter et par dage i brug.
Kommentarer af ckmsmor
14-12-2008 19:59:12
Den skønneste børnetøjsmærke der findes. Kvaliteten er i top, tøjet holder sig pænt efter mange gange i vaskemaskinen.
Kommentarer af jgkfukb
28-07-2009 21:58:32
nydelig sommerfugl overall som er myk og god
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 10:26:49
Jeg har haft bodyer fra Ej Sikke Lej. En med røde nødder på hvid baggrund og en orange med en ugle. Fantastisk god kvalitet på de to bodyer. Ugleprintet blev aldrig dårligere selv efter mange omgange i vaskemaskinen. Designet er også interessant. Elsker også deres bukser.

Har du en kommentar til Ej Sikke Lej børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: