Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Fablefant børnetøj
Vurdér Fablefant børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Fablefant børnetøj

 (8/10) 

Børnetøj af mærket Fablefant er et dansk design, der blev dannet i august 2002. Fablefant børnetøj er ejet af Helle Lykkegaard, som også står for den daglige drift af firmaet. Siden Fablefant børnetøj

blev grundlagt, er det unikke tøj blevet en stadig voksende succes.

Målet med Fablefant børnetøj har altid været at designe tøj, der giver børn ideer til en dag fyldt med eventyr.

Hos Fablefant børnetøj tager deres kollektioner altid udgangspunkt i en specielt udvalgt fortælling, som de ved interesserer børn. Fablefant børnetøj er fremstillet i en god kvalitet, kan anvendes til dagligdagens leg, men Fablefant kan også anvendes til fest.

Især har Fablefant børnetøj haft flere succer med deres drengetøj. Fablefant børnetøj lancerer hvert år to kollektioner med fokus på at designe en unik og anderledes kollektion, der ikke minder om andre designs.

Fablefant børnetøj kan købes i størrelse 0-10 år. Fablefant børnetøj er primært repræsenteret i Skandinavien, men også resten af Europa er begyndt at vise større interesse for deres børnetøj.

Som noget nyt har Fablefant børnetøj i 2006 lanceret et brand kaldet Dazzlerag, der er henvendt til både dreng og piger, der ikke længere kan passe Fablefant børnetøjet. Dazzlerag er i størrelserne 128-164.

Du kan her læse mere om DazzleragKommentarer af Rita, Rødovre
04-10-2008 14:45:33
Herlig romantisk stil. Lidt ridderligt til min dreng og det kan jeg godt lide. Er ikke meget til bil prints og den slags. Fablefant er lige min stil og synes også at det passer til guldklumpen.
Kommentarer af Kritte
08-10-2008 18:45:22
Ja det er rigtig smart det børnetøj Fablefant laver. Prisen er ok og så er det anderledes. Er vild med deres hættetrøjer, for de er ikke så bølle-agtige, men seje og elegante på samme tid.
Kommentarer af Emma Tylstrup
04-11-2008 22:05:29
Til riddere og små prinser. Herligt drengetøj.

Har du en kommentar til Fablefant børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: