Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Handelsbetingelser

Som ved enhver nethandel tilbyder hiccup.dk 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.
Fortrydelsesretten kan kun accepteres hvis varen returneres i samme stand som ved modtagelsen.
Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som forringer salgsværdien.

NB: Varen der sendes retur skal sendes til den designer, som varen oprindeligt blev afsendt fra. Breve/pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Reklamationsret
Ved handel via www.hiccup.dk har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Det vil sige, at du har mulighed for at få varen ombyttet, repareret, refunderet pengene eller afslag i prisen alt afhængig af varens stand i den enkelte situation. Reklamationen skal være berettiget. Almindelig slitage, forkert vask af produktet og lign. giver ikke ret til reklamation.

Ved returnering af varer, bedes følgende vedlagt:

- Hvad fejlen er
- Kopi af fakturaen, som vedlægges

Pakker/breve sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Firmapolitik
Hos hiccup.dk er der høj fokus på, at designerne lever op til vores høje kvalitetskrav, men der kan selvfølgelig ske fejl. Oplever du produkter fra en designer, der ikke lever op til den forventede kvalitet og service, bedes du kontakte hiccup.dk på info@hiccup.dk og nøje forklare problemet. Vi ønsker at give de henviste kunder de bedste betingelser for at modtage et tilfredsstillende produkt. På den måde håber vi at kunne få glade og tilfredse kunder.

Ombytning af varer
Ved bytte og returnering af varer, betaler du selv omkostningerne forbundet hermed. Bemærk, at varer der ønskes retur/byttet skal sendes til afsender adressen på fakturaen. Har du flere ting, du ønsker byttet/returneret kan der være forskellige adresser på den enkelte vare.

Levering
Som udgangspunkt sender hiccup.dk dine varer indenfor 2-14 dage efter du har bestilt. Kan vi ikke levere varen indenfor 14 dage, modtager du en besked pr mail.
Alle forsendelser sker ved Post Danmark. Når du har bestilt de ønskede varer, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. e-mail. Når ordren er blevet modtaget hos designeren, og varen er afsendt, modtager du en e-mail. Bestillingen tilstræbes altid at blive afsendt samme dag, som ordren er modtaget. Selv om du har modtaget bekræftelse på, at din ordre er modtaget, kan det ikke altid garanteres, at det hele er på lager.

Fragtpris - Danmark:

Uanset vægt: 49 kr.

Fragtpris - Europa

Uanset vægt: 155 kr.

Betalingskort
Herunder ser du en oversigt over hvilke betalingskort vi modtager hos hiccup.dk
Vi tager ikke gebyr ved betaling med betalingskort.

Dankort
Visa Dankort
Mastercard Danmark
Mastercard International
JBC Card
Visa Elektron Danmark
Visa Elektron International

Forbehold
Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, billedfejl og udsolgte varer.

PBS
Vi har indgået en særskilt Internet-indløsningsaftale med PBS. PBS har godkendt alle net-butikker, der tager imod kreditkortbetalinger igennem DIBS og PBS er dermed garant for, at butikkerne eksisterer!

Kryptering
Når man indtaster kortinformationer i vores shop, sker overførslen af informationerne krypteret. Der anvendes SSL-kryptering, der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af trediepart.