Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Hippo børnetøj
Vurdér Hippo børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Hippo børnetøj

 (6,6/10) 
Børnetøj fra Hippo er dansk design. Hippo børnetøj har sin fysiske placering i Kolding. HIPPO blev stiftet i 2005 af Charlotte Bjerre Terkelsen. Charlotte Bjerre Terkelsen er uddannet på TEKO
livsstilsskolen for design og produktion i Herning.
Efter Charlotte Bjerre Terkelsen havde tilbragt mere end 10 år i tøjbranchen med ansvar inden for design, produktion og indkøb, besluttede hun at realisere sin egen drøm om at designe og producere sit eget børnetøj.
Designet i Hippo er til piger og drenge i alderen 0-12 år. Charlotte Bjerre Terkelsen finder inspiration til sine designs i sin egne børn med henblik på at finde farver og detaljer i børnetøjet, der giver piger og drenge lyst til at have børnetøjet på. Det betyder også, at børnetøjet skal være nemt at få af og på.

Hippo børnetøj lancerer 4 kollektioner årligt: Forår, sommer, efterår/vinter og jul.
Hippo børnetøj er at finde i mere end 20 forretninger i Danmark. Du kan også finde Hippo børnetøj i Sverige, Norge og Italien. Hos Hippo børnetøj de til hensigt at udvide Hippo børnetøj yderligere i såvel indland som udland.
Politikken hos Hippo er at levere børnetøj, de kan stå 100% inde for, dvs. levering til aftalt tid, korrekt mængde og størrelser samt at give kunderne oplevelsen af tæt kontakt og samarbejde i salget af Hippo børnetøj.
Har du en kommentar til Hippo børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: