Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Hjorth børnetøj
Vurdér Hjorth børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Hjorth børnetøj

 (5,3/10) 

HJORTH børnetøj

Louise Hjorth er designeren bag børnetøj af mærket HJORTH COPENHAGEN. Louise er uddannet tekstildesigner, og havde før hun grundlagde HJORTH børnetøj allerede flere års erfaring med

tekstilprint. Derfor faldt det helt naturligt at fremstille børnetøj, hvor printet var centralt i designet, hvilket er blevet konceptet i designs fra HJORTH.

Louise startede sin forretning med at frembringe ideer til designs hjemme i privaten og har i dag base på Nørrebro i København. På to år lykkedes det HJORTH at slå igennem i Danmark og flere steder i udlandet med deres børnetøj. Hos HJORTH har det været et bevidst valg at sætte fokus på det barnlige og lidt fjollede udtryk i deres tøj.

Hos HJORTH mener man, at børnetøjet skal være sjovt og spændende designet og samtidig praktisk at bruge i hverdagen. Louise kalder sit børnetøj fra HJORTH fjolle-nyttigt børnetøj.

HJORTH børnetøj har efterhånden givet inspiration til en række designs til barnlige voksne.

På Hiccup.dk kan du læse om HJORTH børnetøj og om andre mærker indenfor børnetøj.Kommentarer af Skagen
04-10-2008 20:23:56
Herligt børnetøj. Går efter at supplere noget af mit børns øvrige tøj med HJORTH design. Det signalerer noget afslappet og unikt. Det virker jordbundent og passer godt til vores lidt "landlige" idyl her i det nordligeste af Danmark.
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 11:27:26
Fantastisk tøj. God kvalitet på bodyer og t-shirts. Meget fine farver, meget grønt og lilla. Deres huer til babyer er også rigtig gode. Et af mine favoritmærker som jeg køber igen og igen.

Har du en kommentar til Hjorth børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: