Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Huggalugs børnetøj
Vurdér Huggalugs børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Huggalugs børnetøj

 (10/10) 

Huggalugs børnetøj er et australsk ejet tøjfirma. Huggalugs børnetøj er ejet af Jennifer Zuber og Elizar Mytka. Ejerne af Huggalugs lavede Huggalugs for at imødekomme et behov, de havde til deres egne

børn. Alt Huggalugs børnetøj er kvalitets testet på børn, før det sælges til forbrugerne. På den måde sikrer ejerne, at Huggalugs børnetøj er fremstillet i bedste kvalitet - holdbarhed.

Om Huggalugs børnetøj
Det første Huggalugs produkt, der blev lanceret, var benvarmere til babyer og børn. Dette fokus skyldtes, at Elizar og Jennifer lagde mærke til, at deres børn ofte havde kolde ben om vinteren, selv om de havde vintertøj på. Dette var især tilfældet, når de havde deres børn til at sidde i bilen, og bukserne kravlede op, så noget af benet var bart. Den australske vinter er mild sammenlignet med andre lande, men vind og regn forårsager, at vejret bliver køligt. Stifterne af Huggalugs børnetøj fandt, at traditionelle benvarmere var for varme, for løse eller for stramme. Strømpebukser besværliggør et hurtigt bleskift, og de gør toilettræning til et mareridt. Hos Huggalugs mente de også, at det næsten var umuligt at finde smarte strømper, der var velegnet til drenge. På den måde kom Huggalugs benvarmere og strømpebukser til verden. Kort efter færdiggørelsen af Huggalugs benvarmere, designede Elizar og Jennifer en række børnetøj til at komplementere deres Huggalugs benvarmere. Huggalugs er udelukkende fremstillet i gode australske materialer. Huggalugs designer t-shirts i 100% økologisk bomuld og Huggalugs designer tæpper til baby i 100% australsk Merino uld. Huggalugs børnetøj anvender miljørigtige produkter i deres Huggalugs designs, når det er muligt.

Ejerne af Huggalugs børnetøj sætter en ære i fremstilligen af Huggalugs børnetøj. Elizar har en baggrund i finere kunst, og hun har en stor interesse for farver og fungerer som det kreative element i Huggalugs børnetøj. Jennifer har en solid baggrund som konsulent i forretningsverdenen, som hun bruger i markedsføringen af Huggalugs børnetøj.

Huggalugs målsætning
Huggalugs ønsker at blive nationalt førende mærke inden for børnetøj.
Huggalugs ønsker at lave børnetøj af høj kvalitet.
Huggalugs ønsker at videreudvikle og udvikle nye Huggalugs produkter.
Har du en kommentar til Huggalugs børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: