Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

IdaT Børnetøj
Vurdér IdaT Børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


IdaT Børnetøj

 (6,5/10) 

IdaT børnetøj blev lanceret i april 2005. Ida Trads er designeren bag IdaT børnetøj. IdaT er henvendt til børn i alderen 0-8 år. IdaT børnetøj fremstår både sødt og fantasifuldt og der bliver taget

udgangspunkt i alle typer af dyr i det danske IdaT børnetøj design. Alt fra de søde dyr til de farlige dyr er repræsenteret. Udgangspunktet i IdaT børnetøj er børnetøj af høj kvalitet og et anderledes design. Kendetegnende for IdaT børnetøj er de gule giraffer, de grønne zebraer, de brune aber, de lillarøde dromedarer og de blå elefanter. IdaT er unikt dansk designet børnetøj af god kvalitet.

Børnetøj fra IdaT er fremstillet i bomuld og åndbare produkter, som huden helt naturligt kan ånde i, og som får barnet til at føle sig godt tilpas.

IdaT er en virksomhed, der har haft stor succes i Danmark og resten af verden. Du kan finde IdaT børnetøj i USA, i Europa, i Australien, i Japan og i Danmark.Kommentarer af Anne - mor til tre
18-09-2008 21:39:10
Er helt vild med de forskellige dyreprint i idat tøjet. Har købet den lilla pindsvin kjole til den yngste og har travlt med at få den vasket, da hun elsker at have den på. Tror, at det er fordi, stoffet er blødt og lækkert. Det er virkelig tøj, der giver barnet lov til at være barn på den fede og fantasifulde måde...
Kommentarer af Ditte, Hjørring
30-09-2008 19:59:11
Ja, det er bare så kært, med de små dyreprint på idat børnetøj. Jeg også helt vild med det barnlige design. Herligt at det kan købes over nettet, men den lokale børnetøjsbutik er også begyndt at sælge det. Er isært pjattet med de brune aber.
Kommentarer af Henriette, Kolding
08-10-2008 17:06:07
ja, også her er de brune aber et hit. De passer godt til små drenge. Køber oftest idat over nettet i deres egen butik - så kan jeg købe lidt at hvert.
Kommentarer af Oline
18-10-2008 17:10:36
Har lige købt det nye idat design med flodheste motivet i rød. Passer perfekt til de nye bukser jeg lige har købt til vidunderet.
Kommentarer af majse
16-11-2008 22:34:03
Er helt vild med de nye bukser med print. Har set dem med print i både pige og drengefarver. Så dem på en børnetøjswebbutik som gav 20 % i rabat i november. Den hed ....pinocchioshop.dk
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 16:02:44
Ida T T-shirts med dyremotiv har vi været glade for i denne familie. Lilla t-shirt med Pindsvin. God kvalitet. Har også haft deres bodyer, som også er af fremragende kvalitet.Sødt og usnobbet til begge køn.

Har du en kommentar til IdaT Børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: