Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

IKKS børnetøj
Vurdér IKKS børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


IKKS børnetøj

 (5,5/10) 
IKKS børnetøj opererer inden for en konkurrencepræget branche. IKKS udvikler fasionabel stil med stærk personlighed i sit babytøj og børnetøj, Junior og kvindetøj. Som noget nyt har er tilføjet herretøj
til kollektionerne.
IkkS er blevet et international navn bl.a. ved også at fremstillet parfume, make up, sko m.m. IKKS er mere end bare et produkt - men et koncept, der kombinerer tradition, autencitet og kreativitet.

Image

IKKS er historisk set et brand myntet på babytøj og børnetøj ved altid at have baseret sit image stilen og energien i babytøj og børnetøj. IKKS babytøj og børnetøj præsenterer et naturligt image og er kendetegnet ved at henvende sig til alle aldersgrupper samt prioterer, at deres design kan værdsættes af de enkelte generationer.

Stil

IKKS Junior børnetøj er sportstøj og trendy børnetøj inspireret af voksenmoden. IKKS børnetøj er kendetegnet ved sit stærke udtryk.

Generelt

IKKS børnetøj sælges i 156 butikker verden over. Du kan finde IKKS i Frankrig, Belgien, i Spanien, i Belgien, i Mellemøsten, i Hong Kong, i USA ...
Der ud over sælges IKKS børnetøj i 3300 multi-brand butikker i hele verden.
Har du en kommentar til IKKS børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: