Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Kammakarlo
Vurdér Kammakarlo:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kammakarlo

 (5,2/10) 

kammakarlo er et dansk børntøj design firma, der designer babytøj til de søde små og børnetøj til de skønne og seje større børn.

Kammakarlo har børntøj til børn i alderen 0-10 år. Materialerne i

Kammakarlo børntøj er lækre, slidstærke og bløde i unikke og harmoniske Kammakarlo mønstre og farver. Kammakarlo børnetøj er designet med henblik på at skabe et unikt look og en behagelig udformning, så babytøj og børntøj fra Kammakarlo er lækkert at have på og samtidig Kammakarlos egne designere. Hos Kammakarlo babytøj og børnetøj indfarver de selv materialerne og derfor kan Kammakarlo babytøj og børnetøj mixes efter nuancerne i de enkelte designs og mønstre. På den måde kan forældre kombinere og supplere med Kammakarlo babytøj og børnetøj hen ad vejen.

Målsætningen hos Kammakarlo er at designe dansk babytøj og børnetøj, der er holdbart og rart at have på og hos Kammakarlo går de ikke på kompromis. Babytøj og børnetøj fra Kammakarlo kan vaskes utallige gange uden at det går ud over kvaliteten og parformen i Kammakarlo tøjet.

Du kan finde Kammakarlo babytøj og børnetøj i Danmark, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Sverige, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Norge, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Irland, Kammakarlo babytøj og børnetøj i England, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Skotland, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Schweiz, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Tyskland, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Island, Kammakarlo babytøj og børnetøj i Finland...Kommentarer af Andrea, København
05-10-2008 19:05:40
Har købt børnetøj fra Kammakarlo mange gange. Køber ofte i deres butik i det indre København. Vi kan godt lide den romantiske stil og kvaliteten er i top. Vi går selv efter de fede mærker, når vi handler tøj til os selv, og hvorfor skulle vi ikke gøre det samme med vores barn. Kvaliteten skal være iorden og designet unikt.
Kommentarer af Nille
17-10-2008 18:55:18
Kan kun anbefale at gå forbi, deres fede butik i Store Kongensgade i København. Herligt børnetøj Kammakarlo har til de små.
Kommentarer af sille
04-06-2009 21:52:28
Har købt en gang og gør det ALDRIG IGEN.... Det holder overhovedet ikke.... :-((

Har du en kommentar til Kammakarlo
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: