Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Kik Kid
Vurdér Kik Kid:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kik Kid

 (5,2/10) 

Kik Kid laver praktisk pigetøj og drengetøj. Kik Kid er unikt børnetøj. Kik Kid tøj til drenge og piger forhandles i en lang række lande.

Kik Kid pigetøj og drengetøj er designet til børn op til fem
år. Kik Kid drengetøj og pigetøj er lavet, så barnet føler sig godt tilpas. Kik Kid er pigetøj og drengetøj er praktisk, har en god pasform og et smart og humoristisk design. Kik Kid pigetøj og drengetøj har en enkel stil, men har en rigtig god pasform. Kik Kid er drengetøj og pigetøj er nemt at tage af og på. Du kan købe Kik Kid hatte, kasketter, babytøj og børnetøj. To gange om året præsenterer Kik Kid nye kollektioner af Kik Kid pigetøj og drengetøj. Kik Kid pigetøj og drengetøj bliver fremvist til shows i Europa og USA. Kik Kid pigetøj og drengetøj bliver solgt i et stadigt stigende antal forretninger.

Kik Kid er unikt børnetøj

Blomster og trompeter var de første former, der florerede i Kik Kid børnetøj i sommeren 1996. Inspireret af en vens fødsel designede Ineke Grovenstein en serie Kik Kid hatte og kasketter i unikt design, der fremstod barnlige, naturlige og ekstravagante på en og samme tid. Ineke Grovenstein studerede mode på the arts academy of Kampen. Hun havde designet avant-garde kvinde mode tidligere, og hun havde et galleri om mode, skulpturer og malerier. Efter den første kollektion af unikke Kik Kid hatte og kasketter besluttede Grovenstein at lave en bredere kollektion. I 1997 var de hippe Kik Kid hatte og kasketter repræsenteret i fire børnetøjsforretninger i Amsterdam.

Kik Kid tøj til drenge og piger forhandles i en lang række lande.

I dag er Kik Kid udbredt i en lang række lande, hvor der forhandles tøj til drenge og piger. Du kan købe tøj til Kik Kid tøj til drenge og piger i Nederlandene, Belgien, Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien og USA. Hvert år har Kik Kid to kollektioner med tøj til drenge og piger. En af de mest populære Kik Kid hatte har været Speedy, og den er nærmest blevet et brand med årene. Kik Kid er tøj til drenge og piger, der er hvad det ser ud til at være: Sjovt og nemt at bevæge sig i.Kommentarer af Ane Handeland
09-12-2009 22:00:22
Fantastisk coole huer og i en god kvalitet i tillæg!

Har du en kommentar til Kik Kid
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: