Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Kimera og græsk mytologi
Vurdér Kimera og græsk mytologi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kimera og græsk mytologi

 (6,3/10) 
Kimera er et væsen/fantasidyr, som er sammensat af mindst to forskellige dyr. Chimera er et monsterlignende dyr fra den græske mytologi, hvis hoved var en løve, kroppen en ged og halen fra en drage. Den
græske Chimera kunne spy ild, men havde tillige nogle menneskelige træk.

Kimera usædvanligt børnetøj

Hos Kimera børnetøj er deres univers sat sammen af to dyr, et lille insekt og et stort vildt dyr. Kimera børnetøj laver børnetøj til børns fantasi i materialer af lækker kvalitet. Kimera børnetøj består af børnetøj med interessante detaljer og farver med spræl samt anderledes mønstre. Alt børnetøj og accessories er designet af Kimera børnetøj stifterne selv.

Børnetøj med Kimera monstre - søde og uartige

Kimera Helle humlebjørn:
Helle Humlebjørn er en blanding af en summende humlebi og en stærk bjørn. Helle Humblebi er stærk, sej og altid sulten. Når Helle fra Kimera bliver vred, fremkalder Helle torden og lyn, der oplyser Kimera verdenen, så Helle Humblebjørn kan stikke dem, der irriterer hende.

Børnetøj med Kimera Nikolai Næstetop:

Børnetøj med Nikolai Næsetop er et mix af edderkop og næsehorn. Nikolai er sporty, hurtig og teknisk dygtig. Desuden giver Nikolai aldrig op, han er sportskonge i Kimera.

Børnetøj med Kimera Mie Mariehest:

Børnetøj med Kimera Mie er en blanding af en mariehøne og en hest. Mie kan godt lide fart og bevælgelse og kan bedst lide at være udendørs. Mie griner meget og er sjov. Mie kan flyve, og Mie drømmer om at blive astronaut. Kimera Mies øjne stråler som stjernerne, men Mie kan godt blive godt gal i skralden.

Børnetøj med Kimera Konrad Krokomyre

Børnetøj med Kimera Konrad er en flittig myre og en krokodille. Kimera Konrad har et farligt bid og er super god til spydkast. Når Konrad er uartig og farlig, får Konrad røde laser øjne, som kan se i mørke. Konrad tisser i sengen, hos dem han er sur på.


Kommentarer af Mette
04-10-2008 14:42:46
Kan godt lide at deres pigetøj ikke er alt for pussenusset. Det er herligt når det lyserøde har et par monstre på. Mine tre piger er alle glade for det, så vi køber gerne Kimera. Så er alle glade. Hilsen en mor der godt kan få for meget af det lyserøde
Kommentarer af Malene
08-12-2008 13:39:40
Super smart børnetøj til både piger og drenge. Køber det ofte i den lokale biks. jeg kan godt lide deres fantasiuhyrer.
Kommentarer af Elmo
17-06-2009 15:33:46
Sjovt tøj, som mit barn kan lide. Det er sejt uden at blive for voksent. Synd at firmaet ikke eksisterer mere.
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 11:29:33
Har en velourkjole til min pige i dette mærke. Dejlig kvalitet og nydelige små detaljer. Ikke for sødt, men tøj med lidt attitude, også for piger. Det kan vi li`.

Har du en kommentar til Kimera og græsk mytologi
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: