Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Little Green Radicals børnetøj
Vurdér Little Green Radicals børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Little Green Radicals børnetøj

 (6,4/10) 

Little Green Radicals babytøj og børnetøj er lavet af økologisk og Fairtrade certificeret bomuld. Little Green Radicals babytøj og børnetøj er fra Egypten og Indien.

Fairtrade bomuld

Alle Little Green

Radicals babytøj og børnetøj produkterne er produceret med Fairtrade certificeret bomuld. Little Green Radicals babytøj og børnetøj var noget af det første på markedet med Fairtrade certifikatet, og Little Green Radicals babytøj og børnetøj var de første i England med Fairtrade jeans til børn. Fairtrade certifikatet sikrer bonden en minimums pris og giver dem en ekstra bonus, som de kan benytte til projekter som uddannelse og medicin.

Sweatshop-free

Little Green Radicals babytøj og børnetøj har uafhængige kontrollører, der sørger for at Fairtrade reglerne overholdes i forhold til mennesker og miljø.

Økologisk bomuld

Alt Little Green Radicals babytøj og børnetøj er fremstillet af økologisk bomuld. På den måde arbejder bonden ikke med farlige kemikalier, og Little Green Radicals babytøj og børnetøj er god ved barnets hud. Siden maj 2006 har Little Green Radicals babytøj og børnetøj prints været baseret på så økologisk farvning som muligt.

Miljø påvirkning

Alle former for manufaktur involverer miljømæssige påvirkninger, men Little Green Radicals børnetøj søger konstant at reduceres deres. Hos Little Green Radicals børnetøj giver de udtryk for, at de ikke er perfekte, men de søger hele tiden at forbedre deres produktion for at tage bedst muligt hensyn til miljø og menneske.

Little Green Radicals designet

Little Green Radicals babytøj og børnetøj er ikke kedeligt, men farverigt og humoristisk. Little Green Radicals laver t-shirts, hagesmække, nattøj, jeans og smækbukser.
Har du en kommentar til Little Green Radicals børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: