Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Lizzie Shirt børnetøj
Vurdér Lizzie Shirt børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Lizzie Shirt børnetøj

 (10/10) 
Lizzie Shirt laver farverigt og moderne babytøj og børnetøj til piger og drenge i alderen 0-7 år. Hele produktionen af Lizzie Shirt er produceret i Cornwall og solgt i forretninger over hele England.
Lizzie Shirt designs er alle originale, og der bliver anvendt forskellige tekstiler til de enkelte Lizzie Shirt børnetøj designs. Bl.a. anvender Lizzie Shirt fleece, fjer, prints og håndindfarvet bomuld. Et andet unikt element i Lizzie Shirt børnetøj designet er fastgjorte motiver, prints m.m. Kvaliteten er vigtigt hos Lizzie Shirt design. Lizzie Shirt børnetøj stræber mod at producere børnetøj, der er praktisk at have på og vaske med fokus på et godt design. Sarah Bond etablerede Lizzie Shirt design i 1992. Navnet Lizzie Shirt udspringer af en lokal excentriker, der boede i Falmouth området indtil slutningen af 1900-tallet. Lizzie Shirt var populær hos børnene, fordi hun solgte slik og andre gode ting fra sin store kurv til byfester.Kommentarer af Humlebien
11-10-2008 20:39:20
Min dreng fik en gang en t-shirt i fødselsdagsgave fra Lizzie Shirt. Den fik vi aldrig brugt, den var simpelthen bare for speciel til miin smag. Det er da muligt, at der findes pænere t-shirts inden for mærket, men jeg har ikke beskæftiget mig med det siden, før jeg tilfældigvis faldt over denne side (som faktisk er ganske interessant). Smag er selvfølgelig individuel, men jeg vil ikke anbefale deres tøj til andre.
Kommentarer af Ane Handeland
09-12-2009 22:20:04
Ud fra deres hjemmeside så er det da meget farvestrålende tøj....men jeg synes det ser lidt....80`er agtig ud.

Har du en kommentar til Lizzie Shirt børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: