Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Lollopard børnetøj
Vurdér Lollopard børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Lollopard børnetøj

 (3,8/10) 

Lollopard børnetøj baserer deres børnetøj på enkle snit i materialer af høj kvalitet. Lollopard børnetøj skal være slidstærkt og kunne kombineres i en uendelighed. Hensigten med Lollopard er, at

børnetøjet skal kunne holde i flere år og have et tidsløst design. Farver og mønstre, der gør børnetøjet unikt, er i fokus. Lollopard børnetøj er et svensk mærke med kontor, showroom og butik i Malmø. Ud over at designe Lollopard tøj til voksne og børn designer Lollopard også accessories til baby, børn og voksne.

Hos Lollopard børnetøj fokuserer de ikke udelukkende på at følge de seneste trends, men søger i stedet at kreere deres egen stil. Lollopard sælger deres børnetøj i Skandinavien, Island, Japan, Australien og Tyskland.

Lollopard børnetøj blev etableret af Anna Rydén og Valentina Hagman i efteråret 2002. Navnet Lollopard blev til ved, at Valentinas datter udtalte navnet leopard forkert. Anna og Valentina arbejdede ti år i andre jobs, før de besluttede sig for at arbejde sammen om at udvikle børnetøj. Anna desigende hatte, arbejdede for et reklame bureau og var produktudvikler for en designer, inden hun begyndte at designe børnetøj for Lollopard. Valentina arbejdede som dekoratør, siden sæt designer og til sidst som interiør designer, før hun fandt sammen med Anna og skabte Lollopard børnetøj. Begge udtaler, at de har brugt tid på at finde balance i livet. Designerne bag Lollopard børnetøj ønsker at eliminere alt unødvendigt for at skabe rum for nye designs. Nyt for Lollopard børnetøj er, at de har åbnet deres første butik. Ideen opstod ret spontant og blev hurtigt realiseret. Lollopard børnetøj designerne har i følge dem selv enkle mål som at have en fornuftig indkomst, have det sjovt med deres arbejde og samtidig have plads til deres familier.

Lollopard Print

Det centrale fokus i Lollopard børnetøj er deres ikon. Lollopard børnetøj er kendt for deres grafiske prints og simple, smarte design, som enhver kan gå med. Et eksempel er et design af Stockholms undergrund, der bla. blev sat på t-shirts, tank-tops og undertøj. Senere blev deres børnetøj designs kåret til 'Region Skåne designers pris' i året 2005.

Lollopard mønstret i efterårets design 2006 var inspireret af et originalt design produceret af Anna og Valentina i 1996. Inspirationen til eferårets børnetøj design har Anna og Valentina fundet i en majskolbe. Deres kunder giver også inspiration til Lollopard børnetøj med forslag som rygsøjlen, tænder, sten, reptil mønstre, giraffer og frøer.

Ved at købe Lollopard får du børnetøj, der fremstår unikt og kan benyttes år efter år samtidig med, at det enkelte stykke tøj ofte kan anvendes af såvel piger som drenge.Kommentarer af Camilla, 27
08-10-2008 22:28:01
Det er lidt for specielt til min smag. Måske lidt for neutralt og en anelse kedeligt. Men det kan da sikkert mixes med noget lidt mere spændende.
Kommentarer af Ane Handeland
03-12-2009 10:33:29
De har ikke så meget tøj per kollektion. Fine farver og mønstre. Stoffet er også dejligt. Man kan godt mærke at svenskerne har en helt anden smag end danskerne når det drejer sig om børnetøj.

Har du en kommentar til Lollopard børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: