Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Mads Nørgaard
Vurdér Mads Nørgaard:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Mads Nørgaard

 (4/10) 

I sit arbejde med Mads Nørgaard Copenhagen design forener Mads Nørgaards interesse for mode og den forandring. Mads Nørgaard mener at verden kan ændre sig meget hurtigt og får til tider lyst til at

reducere forandringernes hastighed. Mads Nørgaard kan godt lide forandring, men Mads Nørgaard kan også lide det uforandrede.
Udgangspunkt i det danske Mads Nørgaard design er et klassisk moderne look og det er ud fra det klassike at Mads Nørgaard skaber sine designs af Mads Nørgaard kvindetøj, Mads Nørgaard herretøj og Mads Nørgaard børnetøj. Mads Nørgaard søger at gøre kvinder mere sexede med sine designs og at få mændene til at fremstå mere rå.
I følge Mads Nørgaard er hensigten med mode ikke at overdøve eller at undertrykke, men at støtte og personlig frigørelse. Det tøj den enkelte tager på udstråler ens person og personlighed. Det er ud fra de principper at Mads Nørgaard kreerer sine kollektioner af dansk design.

Om firmaet Mads Nørgaard

1986: Mads Nørgaard åbner sin første butik med dansk design af Mads Nørgaard selv. Mads Nørgaard blev snart efterspurgt i andre tøjbutikker og Mads Nørgaard begyndte at sælge til andre butikker end sin egen Mads Nørgaard på strøget.

1995: Mads Nørgaard øger antallet af egne danske designs i sine kollektioner, Mads Nørgaard får show-room oven over sin Mads Nørgaard på strøget butik.

1996: Mads Nørgaard lancerer Mads Nørgaard børnetøj og Mads Nørgaard pigekollektioner. Mads Nørgaard har fire årlige kollektioner; Mads Nørgaard forår, Mads Nørgaard sommer, Mads Nørgaard efterår og Mads Nørgaard vinter.

2001: Det danske Mads Nørgaard desing bliver kendt og solgt i udlandet.

2005: Mads Nørgaard har sit første show i den danske modeuge i Den Grå Hal på Christiania.

2007: Den danske designer Mads Nørgaard åbnet sit eget Mads Nørgaard showroom i Stockholm og Los Angeles.
Mads Nørgaard har designet en ny triologi kaldet SPEAK UP Triologien.Kommentarer af kamille
21-09-2009 11:16:10
Hej. Jeg var inde i din butik på Strøget i lørdags. Der fik jeg at vide at du ikke laver Fiskertrøjen med rullekrave. Er det rigtig???. Er meget stor fan af denne trøje. Havde en da jeg var lille. Mvh. Kamille

Har du en kommentar til Mads Nørgaard
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: