Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Me Too børnetøj
Vurdér Me Too børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Me Too børnetøj

 (7,2/10) 

Me Too børnetøj er en virksomhed, der blev grundlagt i 2001, og sidenhen er Me Too vokset betragteligt. Me Too er i dag distribueret til mere end 12 lande. Me TOO børnetøj tog sin begyndelse i nogle

mindre lokaler, der hurtigt blev for små til Me Too børnetøj. I dag har Me Too adresse på en nedlagt gård i nærheden af Vejle. Der er 20 ansatte hos Me Too børnetøj, der bidrager med hver deres kompetencer til at fuldende konceptet i Me Too børnetøj. Me Too er et moderne firma, der desuden har sælgere og agenter i hele verden.

Me Too børnetøj er rettet mod de 0-10-årige. Me Too har inddelt deres kollektion er tre grupper: Me Too baby, Me Tooini og Me Too Bambini. Me Too har altså delt deres tøj i 3 selvstændige kollektionsområder. Fælles for disse grupper af Me Too børnetøj er, at Me Too designer tøj til børnene. Me Too er tøj til en god pris med fokus på kvalitet. Ønsket er at producere det bedst muligt Me Too tøj til børn, og Me Too mener også, at det har ført Me Too frem til at være et internationalt brand.

Hos Me Too kan de godt lide udfordringer, og dagene hos Me Too er aldrig ens. Me Too børnetøj er baseret på et ønske om, at udvikle en forretning, der har et kreativt arbejdsmiljø. Me Too børnetøj stræber mod at være et internationalt brand af høj kvalitet, hvor Me Too anvendes i fritiden, Me Too kan bruges til fest, og Me Too er også rettet mod skolebrug.

Me Too har en række værdisæt, som Me Too søger at opretholde i deres kreationer og markedsføringen af Me Too børnetøjet. Betingelsen for succes er i følge Me Too børnetøj at fastholde sit oprindelige idegrundlag og kunne kombinere dette med nye tiltag. Hos Me Too børnetøj bidrager alle medarbejdere til at opnå fælles mål med samarbejde som omdrejningspunkt i Me Too børnetøj. Me Too børnetøj har en teambaseret arbejdsstruktur med fælles ansvarlighed, idebase og entusiame. Me Too børnetøj lægger vægt på respekt for Me Too kunderne, Me Too samarbejdspartnerne og Me Too leverandørerne.

Hos Me Too er kundeservice i fokus sammen med hurtig levering til forhandlerne af Me Too børnetøj. Me Too ønsker at kreere Me Too babytøj og Me Too børnetøj til børn i alderen 0-10 år. Samtidig ønsker Me Too, at Me Too børnetøjs design appellerer til flest mulig, ved at Me Too fremstår sødt, sejt, og eksklusivt til priser de fleste kan være med til at betale. Me Too har til hensigt at designe Me Too børnetøj med en visuel profil, der er synlig på alle Me Too børnetøjs eksportmarkeder.Kommentarer af INGER, bosat i Sverige
28-09-2008 21:01:28
ME TOO er farvestrålende og har lidt kant og holder bare i vask. Køber ofte Me Too og prisen er nogenlunde fornuftig til vores pengepung. Kan anbefale det til andre. Der er bare noget hlet specielt ved deres mønstre i tøjet. Tjae...
Kommentarer af Pernille, Randers
04-10-2008 07:11:58
jeg kan også godt lide Mee Too børnetøj. Kan især godt lide deres cowboy-stof, der bliver blandet med nogle stærke mønstre.
Kommentarer af Selma, Sønderborg
29-10-2008 20:30:38
Gode farver. Køber ofte deres bluser, for jeg godt kan lide, når farverne er stærke.
Kommentarer af Lotte, Vejle
29-11-2008 19:08:25
Så vidt jeg er orienteret - lever Me Too af at kopier andre tøjmærker..... Ikke et særligt fedt omdømme og utrolig dårlig stil, hvor er deres moral....
Kommentarer af Molly
24-01-2009 14:51:29
Arghh. VEd ikke lige hvor jeg skulle skrive det her. Men som så mange andre er vi ramt af den økonimiske krise, så vi sparer lidt, der hvor man kan spare. Og her er det så, at børnetøj kommer ind i billedet. Øv, mit shoppinggen er underernæret:-)
Kommentarer af Lisa, Silkeborg
27-01-2009 12:23:14
Jeg er vild med Me Too børnetøj til min datter. Der er masser af friske farver og mønstre, der passer til min datter :-)
Kommentarer af Lauras mor
01-02-2009 16:02:47
Er stor fan af Me too..Elsker designet.Er vild med de amnge farver og mønstre.. Faktisk står der Me too i nakken af det allermeste af min datters tøj:) Pris og kvalitet hænger godt sammen.Og jeg er glad for at kunne vaske og vaske uden at det kan ses på tøjet.. Alt i alt en stor fan :)
Kommentarer af
11-02-2009 21:50:18
det er noget rigtig smart tøj Mee Too laver. jeg er vild med deres klare farver. Kvaliteten er også helt i top. Det skal den også være, så tøjet kan vaskes mange gange.
Kommentarer af elm
29-10-2009 09:38:39
Ofte flot og farvestrålende tøj. Er lidt stort i størrelserne synes jeg.
Kommentarer af Bettina pedersen
31-10-2009 10:54:34
eeeelsker me too tøj, det er det flotteste og mest prisrigtige til min prinsesse..... meget bedre end molo, mala og småfolk..
Kommentarer af Carmen
31-10-2009 21:56:20
Tilslutter mig. Det tøj er bare rigtig sødt og farverigt og til fornuftig pris:-)
Kommentarer af
21-11-2009 13:11:04
Det er bare for smart og farvesmart til de små

Har du en kommentar til Me Too børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: