Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Melton børnetøj
Vurdér Melton børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Melton børnetøj

 (4,2/10) 

Melton designer, fremstiller og sælger strømper, handsker, huer, babysko, strømpebukser og div. tilbehør. Melton benytter et trendy design og smarte farver i deres design. Kollektionen sælges via

specialhandlen.

Melton præsenterer og sælger en unik kollektion i rigtig god kvalitet og et moderne design. De designer kollektioner, der matcher de farver og designs, der er fremme i tiden. Der bruges et bredt farvespekter med vægt på, at kollektionen fremstår frisk og farverig.

Firmaet Melton blev dannet i 1979 og har været fleksibel ved at tilpasse sig markedes tendenser. Melton kendetegnes ved at være dynamisk og med på modens trends. Firmaet ligger i Vejen og flyttede i 2006 til nye lokaler. Melton er et firma med succes, der ekspederes daglig mange kunder, som bestiller deres produkter.Kommentarer af Rikke, Slagelse
10-10-2008 19:12:57
Gode fornuftige strømper. Ved ikke om de er bedre end andre, men måske nok lidt tykkere i det end så mange andre strømpebukser. Til gengæld mener jeg nu nok at de bliver lige så hurtigt nusset som de øvrige mærker på markedet. Vælger strømpebukser efter farveren i mine børns tøj og selvfølgelig efter prisen.
Kommentarer af Vibeke
09-11-2008 17:42:55
Smarte strømpebukser - der holder lidt bedre end gennemsnittet.
Kommentarer af Ane Handeland
09-12-2009 22:23:22
Vi bruger Meltons strømper og strømpebukser og er rigtig godt tilfreds med især farverne.
Kommentarer af susanne larsen
07-01-2010 14:30:58
Jeg har prøvet Melton flere gange, da de er rimelige billige, men de går altid i stykker i tå eller hæl og bliver nulrede efter et par gange i vask. Prøv MP strømper de holder altid. De er lidt dyrere men det betaler sig i længden.

Har du en kommentar til Melton børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: