Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Mini-pi børnetøj
Vurdér Mini-pi børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Mini-pi børnetøj

 (7,3/10) 

Mim-pi børnetøj er et hollandsk mærke inden for børnetøj. Eleonora Nieuwenhuizen grundlæggeren af Mim-pi børnetøj mener, at det børnetøj, barnet bliver iført, udstråler en stor del af barnets

personlighed. Eleonora Nieuwenhuizen mener, at vi fanger et glimt, får et indtryk af verden omkring os uanset hvor vi bevæger os. Mim-pi børnetøj designeren mener, at disse indtryk bliver optaget dybt inde i sjælen og bliver en del af vores energi og forestilling.

Designeren af Mim-pi børnetøj mener, at indtrykkene former et individuelt mønster hos den enkelte og lagres. Mim-pi børnetøj designeren bruger disse indtryk, som inspiration i sine designs til fremstilling af Mim-pi børnetøj mønstre, pasform og farvekombinationer. Grundlæggeren af Mim-pi rejser rundt i verden for at få inspiration til sine Mim-pi børnetøj designs. I Indien er farverne en stor kilde til inspiration af Mim-pi børnetøjet. Kvindernes farverige silke sarier giver inspiration til Mim-pi børnetøj, gamle mønstre giver ligeledes ideer, blomsterofringer i templerne er også en inspirationskilde til Mim-pi, og selv bilerne kan give designeren nye ideer.

Den panoramiske udsigt over rismarkerne på øen Bali giver ideer til Mim-pi børnetøj, tempelcermonier er en del af designet i Mim-pi børnetøj, balinesernes ofringer bliver brugt som idegrundlag i Mim-pi børnetøj, frugten på markedet er med i ideerne bag Mim-pi børnetøj, ting og sager der ligger på jorden er idegrundlag i Mim-pi, kvindernes farverige saronger er også inspirationskilde til Mim-pi børnetøjet. I Kina finder Mim-pi designeren også den nødvendige inspiration til sine designs på mønstrene på deres pakker og kinesernes fyrværkeri.

Mim-pi børnetøj har også inspiration fra gamle engelsker krukker med rosemotiver eller franske sæbepakker. I følge stifteren af Mim-pi børnetøj har mennesker deres egen individuelle farvestil, som de fleste ikke er bevidste om. Hos Mim-pi børnetøj mener de, at det er muligt at finde frem til sin individuelle farve, ud fra hvilke malerier du kan lide, hvilke blomster du synes om, og ud fra hvad du i det hele taget godt kan lide at se på. Hos Mim-pi mener de, at du efterhånden vil lægge mærke til, at tingene ofte begynder at gentage sig selv, og specielt at en bestemt farve fremkomme flere gange. I følge Mim-pi børnetøj er den farve din farve, og Mim-pi børnetøj mener, at farven kan give dig ro og held. Eleonora Nieuwenhuizen har bemærket, at der bliver flere og flere, der ønsker farver i børnetøjet, da flere og flere ønsker en unik og kreativ stil.
Har du en kommentar til Mini-pi børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: