Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Mini A Ture børnetøj
Vurdér Mini A Ture børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Mini A Ture børnetøj

 (5,8/10) 

Mini a Ture børnetøj er et dansk design der er designet og markedsført af HTM GROUP. Den første kollektion af børnetøj fra Mini a Ture blev lanceret i 2002.

Mini a Ture børnetøj er til glade og

energiske børn, der er nysgerrige efter at udforske verdenen. Børnetøj fra Mini A Ture er en sjov kombination af nostalgi og de nyeste tends fremstillet i rene naturlige stoffer.

Mini A Ture børnetøj er henvendt til aktive børn - alle designs og stoffer fra Mini a Ture børnetøj tåler hårdt brug og børnetøjet fra Mini A Ture vil stadig set flot ud efter turene i vaskemaskinen.

Designeren af Mini A Ture børnetøj Kathrine Hviid har selv børn og baserer derfor sine designs på at hvert enkelt design af Mini A Ture børnetøj er komfortabelt, af høj kvalitet og funktionalitet til overkommelige priser. Mini A Ture børnetøj gør børn og forældre glade og Mini A Ture har allerede tiltrukket flere internationale berømtheders interesse for deres Mini A Ture børnetøj.

I dag er Mini A Ture et af de højst profilerede mærker i Danmark inden for børnetøj i butikker der ønsker at sælge børnetøj, der skiller sig ud fra mængden. Du kan også finde Mini A Ture børnetøj i Norge, Mini A Ture børnetøj i Island, Mini A Ture børnetøj i Finland, Mini A Ture børnetøj i Sverige, Mini A Ture børnetøj i Tyskland, Mini A Ture børnetøj i Nederlandene, Mini A Ture børnetøj i Frankrig, Mini A Ture børnetøj i Schweitz, Mini A Ture børnetøj i Spanien, Mini A Ture børnetøj i Singapore og Mini A Ture børnetøj i England.

Som et naturligt tiltag for Mini A Ture børnetøj har Mini A Ture besluttet at støtte et lille indisk børnehjem for at hjælpe med at forbedre vilkårene i en af verdens fattige områder. Børnehjemmet i Indien som Mini A Ture børnetøj støtter modtager økonomiske donationer og tøj. Mini A Ture børnetøj har besluttet af deltage i dette projekt i håbet om at gøre en forskel. Børnehjemmet i Indien har også modtaget 2. sorteringstøj fra Mini A Ture børnetøj som de har haft mulighed for at sætte i stand og sælge videre for på den måde at lære at arbejde med tekstiler og for at tjene penge.

Efterårs/vintersæsonen 2007 har Mini A Ture valgt at lancere en Mini A Ture t-shirt hvor alt overskud går ubeskåret til børnehjemmet i Indien. T-shirten fra Mini A Ture er fremstillet i 100% bomuld og er henvendt til både piger og drenge - store og små. På t-shirten fra Mini A Ture står et digt der er lavet af børnene fra børnehjemmet Sunway Children Home i Indien.Kommentarer af Ane Handeland
09-12-2009 22:30:50
Flotte farver og design, men det er ikke altid pris og kvalitet samsvarer...jeg har oplevet, at print på bluser er blevet dårligere efter en enkelt vask...og da har jeg vasket efter anvisningen på plagget. Det er virkelig for dårligt. Jeg køber det en gang imellem, men foretrækker andre mærker.

Har du en kommentar til Mini A Ture børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: