Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Molo børnetøj
Vurdér Molo børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Molo børnetøj

 (7/10) 

Molo børnetøj er ikke et stort foretagende. Hos Molo er det børnene, der kommer i første række i deres design, hvilket også reflekteres i deres tøj.

Filosofien bag børnetøj fra Molo er, at børn skal

have til at udfolde sig kreativt gennem deres tøj, for på den måde at opnå selvtillid. Hos Molo mener de, at børnetøj skal give plads til bevægelse og designet skal give mulighed for fri udfoldelse. Hensigten med Molo børnetøj er altså at åbne en verden af muligheder for børnene såvel fysisk som psykisk og dermed ikke sætte begrænsninger for barnet.

Hos Molo børnetøj er de begejstrede over, at forældre over hele verden er tilfredse med deres tøj til til børn i henhold til det praktiske og funktionelle samt selve designet. Dog er det barnet, der er i centrum, og det er barnet, der er inspirationskilden til det enkelte børnetøj design.

Missionen for Molo børnetøj er at lave verdens mest fantastiske børnetøj, uden at tænke for meget over hvad forældrene mener om deres tøj,men istedet fokusere på hvad børnene ønsker, at Molo børnetøj skal kreere.

Selv om at Molo børnetøj står for kvalitetstøj, og en unik stil er det vigtigt for producenterne, at Molo børnetøj sælges til fornuftige priser. Hos Molo mener de, at børnetøj skal fremstilles for at blive brugt gentagne gange og ikke gemmes til nogle enkelte specielle lejligheder.

Historien bag firmaet Molo børnetøj

Molo børnetøj har tidligere været kendt under navnet Vilmund. Molo børnetøj er etableret af Louise Frederiksen i København i 1999. Louise Frederiksen er uddannet på Danish Design School i København. I 2002 tilsluttede Mogens Jepsen sig Molo som manager for Molo børnetøj og medejer. Mogens har en MBA og har tidligere haft en betydelig rolle i Esprit Nordic og IC Companys, før han sluttede sig til Molo.Kommentarer af Zule
17-10-2008 18:54:02
Deres nye velour joggingbukser med lang rib forneden er rigtig seje til drenge. Er vild med de brune, der kan matches med bluser fra Småfolk.
Kommentarer af Julie
22-10-2008 21:52:55
Deres stjerner er for fede. Er også vild med deres fleecetrøjer med vanter - rigtig børnesmart.
Kommentarer af Mille
19-11-2008 23:08:28
Deres stjerner er meget seje til drenge. Jeg er også vild med molo fleecetrøjerne.Så lige at de havde både dragt og trøje endnu hos www.pinocchioshop.dk, troede egentligt at devar udsolgt.
Kommentarer af
02-02-2009 15:08:21
Det er bare så smart noget tøj. Kan godt lide deres pangfarver. Det er piget uden at være tøset. Og rigtig drenget. Det er rigtig smart.

Har du en kommentar til Molo børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: