Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Mon Petit Coeur børnetøj
Vurdér Mon Petit Coeur børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Mon Petit Coeur børnetøj

 (7,3/10) 
Mon Petit Coeur børnetøj begyndte, da Lone Malou Christensens datter havde tegnet en tegning af en rødhåret pige. Lone Malou Christensen syntes, at tegningen var enestående og fuld at glæde, og for sjov
overførte hun den til en t-shirt - senere essensen i Mon Petit Coeur børnetøj. Næste dag fik datteren t-shirten på i børnehave, og de andre forældre ønskede sammen type t-shirt til deres børn, og på den måde blev ideen med Mon Petit Coeur børnetøj til.

Arbejdsprocessen i Mon Petit Coeur

Hos Mon Petit Coeur børnetøj bliver børn aktivt inddraget i processen med at designe flot børnetøj med børnetegninger. Mon Petit Coeur sætter stor fokus på den spontanitet og renhed børn udtrykker sig med. Mon Petit Coeur børnetøj modtager børnetegninger fra hele verden. Hos Mon Petit Coeur børnetøj kalder de børnenes tegninger for kunst, og de mener, at denne kunst giver børn glæde og en helt personlig stil.

Betydningen af Mon Petit Coeur

Mon Petit Coeur er fransk og betyder: "Min lille skat". En betegnelse der er henvendt til barnet, som jo er enhver forældres største skat. Lone Malou Christensen hørte en gang ordene Mon Petit Coeur på en café i Frankrig, og vidste at hun ville bruge ordene i sit eget børnetøj en dag. Der er to hjerter i Mon Petit Coeur børnetøj logoet, et lille og et stort. Det store hjerte i Mon Petit Coeur børnetøj logoet symboliserer et åbent hjerte mellem mennesker.
Designeren bag Mon Petit Coeur børnetøj ønsker, at deres børnetøj giver børn mulighed for at drømme, og at deres drømme kan blive opfyldt..

Mon Petit Coeur produkterne

Mon Petit Coeur børnetøj er fremstillet i 100% bomuld i høj kvalitet. Børnetøj fra Mon Petit Coeur kan vaskes gentagende gange og vil stadig bevare sit udseende. Mon Petit Coeur printet af børnetegninger indeholder ikke PVC og tungmetaller. Mon Petit Coeur børnetegningerne er indrammet, så det fremstår som et billede, der hænger på væggen. I designet kan du vælge mellem Mon Petit Coeur børnetøj rumraketter, motorcykler, hjertehuse, heste, fodboldspillere, edderkopper, guldsmede, jetjagere m.m. Det er i høj grad børnenes fantasi, der sætter "grænserne" i Mon Petit Coeur børnetøj.
Har du en kommentar til Mon Petit Coeur børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: