Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Monsoon børnetøj
Vurdér Monsoon børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Monsoon børnetøj

 (5,7/10) 

Monsoon børnetøj og voksentøj blev udviklet som et unikt brand med en særlig identitet. Den umiddelbare skønhed i Monsoon tekstilerne, Monsoon farverne og Monsoon teknikkerne, som er særegen for Monsoon

produkterne er fortsat inspireret af østen. I dag samler designerne af Monsoon børnetøj og voksentøj ideer til Monsoon tøjet fra hele verden for at skabe det unikke Monsoon look.

Om Monsoon

Monsoon børnetøj og voksentøj blev til i 1973 ved at Peter Simon i en periode havde solgt uldfrakker på Portobello Road og håndprintet tøj fra Rajasthan til alle der ville købe dem. Det oprindelige fokus hos Monsoon var altid tøj med en etnisk oprindelse fra fjerntliggende steder, inklusiv usædvanlige kjoler.
I maj 1973 åbnede den første Monsson børnetøj og voksentøj forretning i Beauchamp Place i London. I 1984 tilføjede Monsoon accessories blev en del af Monsoon børnetøj og voksentøj.
I maj 1999 lancerede Monsoon Home sin første butik i London. Monsoon Home inkoorporerede the Monsoon look og filosofi med at kreere et innovativ og individuelt hjem.
I 2001 begyndte Monsoon også at markedsføre Monsoon babytøj og Monsoon accessories til baby.
2003 kom Monsoon med en kollektion til drenge og i 2004 fulgte en Monsoon kollektion til mænd. Monsoon børnetøj og voksentøj har ekspanderet relativt hurtigt fra sin base i London. I dag er der mere end 400 Monsoon tøjbutikker og Monsoon accessories butikker spredt over England og Irland. Globalt set kan du finde Monsoon i Australien, Monsoon i Brasillien, Monsoon i The Czech Republic, Monsoon i Danmark, Monsoon i Frankrig, Monsoon i Grækenland, Monsoon i Gibraltar, Monsoon på Island, Monsoon i Libanon, Monsoon på Malta, Monsoon i Mellemøsten, Monsoon i Nederlandene, Monsoon i Norge, Monsoon i Portugal, Monsoon i Rusland, Monsoon i Saudi Arabien, Monsoon i Singapore, Monsoon i Sydafrika, Monsoon i Spanien, Monsoon i Sverige, Monsoon i Schweiz og Monsoon i UAE.

Monsoon accessorize

I de tidlige 1980'ere startede Monsoon en mindre kollektion af accessories der blev så populære at en Monsoon accessorie butik blev til. Den første Monsoon Accessorize btuk åbnede i London i 1984. I dag har Monsoon mere end 240 Accessorize butikker i England og mere end 300 Monsoon Accessorize internatione forretninger.
Med sit eget designteam har Monsoon Accessorize haft en unik position med en international, global, fornuftige priser og god kvalitet kollektioner med mode accessories. Du kan købe Monsoon tasker, Monsoon poser, Monsoon smykker, Monsoon bælter, Monsoon hatte, Monsoon tørklæder, Monsoon klip klappere, Monsoon hår accessories og Monsoon smykker.

Monsoon produktet

Monsoon har udviklet et stærkt brand med en distingveret identitet. Monsoon børnetøj og voksentøj med sit etniske præg har fortsat en stærk indflydelse på markedet. I dag samler designere af Monsoon børnetøj og voksentøj inspiration til Monsoon designs rundt omkring i verden for at skabe det indviduelle Monsoon børnetøj og voksentøj look.

Du kan også få Monsoon sengelinned, Monsoon håndklæder, Monsoon gardiner, Monsoon keramik og Monsoon glas.Kommentarer af MALENE
21-09-2008 20:51:27
Det er herligt at tøjet er kommet til lille Danmark. REjser ofte med arbejdet og har været en del i London. Her stødte jeg første gang på Moonsoon tøjet. Er ikke mega-shopper men kan godt lide at købe noget af god kvalitet og hvor designet er lidt mere unikt.
Kommentarer af tina christensen
16-10-2009 17:58:10
Hej Har set en rigtig, rigtig flot kjole til min datter på Monsoons hjemmeside. Kan dog ikke finde forhandlere af Monsoon i Danmark. Er det rigtigt. Er jeg nødt til at bestille på nettet og helt i Storbritannien?? PÅ forhånd tak.
Kommentarer af tina christensen
16-10-2009 17:58:59
Hej Har set en rigtig, rigtig flot kjole til min datter på Monsoons hjemmeside. Kan dog ikke finde forhandlere af Monsoon i Danmark. Er det rigtigt. Er jeg nødt til at bestille på nettet og helt i Storbritannien?? Hov min e-mail: tchris@manet.dk PÅ forhånd tak.

Har du en kommentar til Monsoon børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: