Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Motionwear sportstøj
Vurdér Motionwear sportstøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Motionwear sportstøj

 (2,3/10) 
Kimen til Motionwear blev grundlagt af Emily Wilson, der mente, at der manglede pænt, praktisk sportstøj, der passede en dansers krop. Emily Wilson, grundlæggeren af Motionwear, havde brugt flere år på
at designe og kreere tøj og arbejde med tekstiler.
I 1987 blev Emily Wilsons datter en dedikeret danser, og Emily var frustreret, for hun kunne ikke finde tøj, der havde den rigtige pasform. Efter at have brugt utallige timer på at sammenligne og kritisere markedets produkter, besluttede Emily at tage sagen i egen hånd og åbnede en butik på loftet - Motionwear.
Med metervis af tekstiler og nogle nye symaskiner blev Motionwear en realitet med en lille kollektion af tøj til dansere, tøj der passede perfekt. Siden har Motionwear haft vokseværk.
Motionwear fortsætter deres tradition med at designe sportstøj med en lækker pasform. Motionwear har dansetøj, gymnastiktøj, skøjtetøj og cheertøj. I det hele taget designer Motionwear tøj til trænede kroppe.
Produktlinien hos Motionwear inkluderer hundrede af forskellige stilearter inden for tøj. Motionwear sælges i special butikkerne og gymnastikcentre i Nord Amerika.
Stifteren af Motionwear, Emily, fortsætter med at have indflydelse på pasformen i Motionwear, funktionen og tekstilerne.
Har du en kommentar til Motionwear sportstøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: