Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Nice to have børnetøj
Vurdér Nice to have børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Nice to have børnetøj

 (3,4/10) 
Nice to have børnetøj har eksisteret i 5 år, og Nice to have er ejet af Lisa Jakab og Jette Moberg. De er begge uddannet AD'ere, men valgt at fordybe sig i designet af Nice to have børnetøj i stedet.
Nice to have børnetøj begyndte egentlig med at Lisa Jakab og Jette Moberg lavede ting til hjemmet, og siden begyndte de at lave pigetøj i str. 3-8 år. Desuden designer Nice to have også tøj til kvinder. Kendetegnende for Nice to have børnetøj er, at det skiller sig ud fra mængden.

Udbredelsen af Nice to have

Nice to have børnetøj sælges i mere end 300 butikker i Danmark, og ligeledes sælges deres børnetøj i nogenlunde tilsvarende antal forretninger rundt om i Europa.Kommentarer af Blipblop
15-10-2008 19:11:58
Har købt af deres tøj. Det ser rigtig sødt ud. Især deres bluser med vinger - ret sejt. Hvis det bliver sat sammen med deres bukser bliver det lidt for nattøjsagtigt. Lidt små i størrelserne...
Kommentarer af Nicole
17-10-2008 18:52:00
Bryder mig ikke om deres børnetøj. Til gengæld er deres accessories rigtig fede. De har puder, bøjler, rammer, pyntedukkter m.m. der passer perfekt til et drenge- eller pigeværelse.

Har du en kommentar til Nice to have børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: