Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Nuvole di Mette Handberg børnetøj
Vurdér Nuvole di Mette Handberg børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Nuvole di Mette Handberg børnetøj

 (7,8/10) 

Nuvole di Mette Handberg babytøj og børnetøj er eksklusiv dansk design. Tøjet er baseret på humoristiske prints på lækre, bløde bodyer og t-shirts. Tøjet er designet til at kunne lege og udforske verden i

og kan derfor tåle gentagen vask. Alle Nuvole di Mette Handberg t-shirts produceres efter et miljømæssigt og socialt ansvar.

Om Nuvole di Mette Handberg
Branded blev lanceret i 2006. Børnetøjet designes i Danmark, hvorefter selve fremstillingen foregår i Italien. Stilmæssigt er designet enkelt, men eksklusivt med fokus på luksus i hverdagen. De tekstiler der blive anvendt er bla. kashmir, uld, angora, viscose og økologisk bomuld. Basiskollektionen bliver løbende suppleret med strikmodeller. Firmaet stiller høje krav til deres leverandører i henhold til miljømæssig og social ansvarlighed til omverdenen. Designet er koncentreret om et stilrent dansk design af høj kvalitet. Kollektionerne er praktiske og funktionelle, samtidig med at de emmer af luksus og energi.

Om Mette Handberg
Mette Handberg er udannet designer i Italien, hvor hun har studeret på Polimoda, Firenze og F.I.T., New York i 1996. De seneste ti år har Mette Handberg arbejdet med design i Paris, Italien, New York og Danmark. Hun har designet for flere af de store tøjmærker.
Har du en kommentar til Nuvole di Mette Handberg børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: