Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Oilily børnetøj
Vurdér Oilily børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Oilily børnetøj

 (5,6/10) 

Luksus er at være elsket for den du virkelig er
Oilily børnetøj Oilily kvindetøj er et første klasses verdensomspændende brand. Oilily børnetøj og Oilily kvindetøj er fokuseret på kreative og uafhængige

kvinder og kvinder der lever i familier med børn i alderen - til 10 år.
Oilily børnetøj og Oilily kvindetøj er rettet mod kvinder der stræber mod at skabe det rigest mulige liv for dem selv og deres familie. Oilily kvindetøj og Oilily børnetøj lægger vægt på at kvinder tror på deres individuelle selvudfoldelse og gør det med stil. Oilily kvindetøj og Oilily børnetøj henvender sig til kvinder der mener at mode og kvalitet hænger sammen. Oilily kvindetøj og Oilily børnetøj har målrettet sine kollektioner mod kvinder der tror på kreativ frihed til dem selv og deres børn.

Oilily

I 1963 revolutionerede Oilily børnetøj den traditionelle tilgang til tekstil design og udviklingen af tekstiler inden for farver, harmonisering og prints. Oilily børnetøj har en frisk tilgang til mode og søger løbende at forny deres designs med fokus på deres ønske om kreativ frihed for at opnå ekspressive og progressive Oilily børnetøjdesigns.

Oilily som en resource

Oilily børnetøj tilbyder yderst originale tekstilbaserede produkter fra integrerede porteføljer i Oilily tasker, Oilily børnetøj, Oilily accessories m.m.
Oilily har to årlige kollektioner af Oilily kvindetøj, Olily babytøj og Oilily børnetøj.

- Oilily kvindetøj føres i str. 34-44
- Oilily børnetøj til piger og drenge findes i str. 3-10 år
_ Oilily baby- og småbørnstøj føres i str. 56-98

Du kan finde Oilily børnetøj kollektioner i Europa, Oilily børnetøj kollektioner i USA, Oilily børnetøj kollektioner i Japan, Oilily børnetøj kollektioner i Korea og andre internationale markeder.
Oilily børnetøj er præsenteret af små forhandler der også fører andre mærker end Oilily børnetøj. Oilily børnetøj har også selvstændige butikker der udelukkende sælger Oilily. Disse Oilily børnetøj butikker findes i Europa, USA og Japanske byer.
I forlængelse af Oilily børnetøj designer Oilily tasker og Oilily accessories. Oilily børnetøj har klassiske farver og sæsonfarver i deres kollektioner. Oilily børnetøj har prints og grafik til særligt udvalgte licens partnere inden for Oilily fodtøj og Oilily skønhedsprodukter.

Oilily et åbent studie

Oilily har et verdensomspændende kreativ opbygning hvor børn og familier fra hele verden deler deres eget arbejde inden for kunst og design vis Oililys årlige magasin, internettet og udstillinger på Oililys Open Studio Newseum.

Oilily børnetøj design og produktion

Al Oilily børnetøj design og udvikling af Oilily børnetøj er udført af Olilys eget internationale kreative team. Oilily børnetøj fremstillingen foregår på udvalgte steder i Europa og Asien alt afhængig af de tekniske foranstaltninger til det enkelte Oilily børnetøj design.

Oilily børnetøj historien

1963: Willem Olsthoorn (tekstil ingeniør) og hans kone Mrieke Olsthoorn (tekstil design lærer) beslutter at børnetøj længe har manglet et ægte engagement i forestillinger/drømme, farverige tekstiler og uspoleret glæde. Sammen skabte de Oilily børnetøj og fandt først efterhånden som de udviklede Oilily børnetøj selve konceptet i Oilily børnetøj.

1964: Familier og børn stifter bekendtskab med Oilily børnetøj og deres glød i farver og design. De første Oilily børnetøj kreationer dukker op i udvalgte forretninger i Nederlandene.

1969: Efter at have fået begyndende succes med at Oilily børnetøj og deres vision om at børnetøj skal være af høj kvalitet kommer Oilily børnetøj i Hollands førende familie livsstils magasin.

1973: Oilily børnetøj flytter i egne lokaler og etablerer sit hovedkvarter i Alkmaar i Holland.

1975: Oilily børnetøj bliver tildelt den ære at blive en del af den permanente udstilling i the Centraal Museum - Costume/Fashion i Utrecht.

1983: Oilily børnetøj der begyndt som en idé er vokset til en Oilily kollektion og Oilily firma. Den første Oilily børnetøj forretninger åbner i Holland og Oilily børnetøj bliver et sted hvor folk deler ideer om Oilily børnetøj og design.

1984: Det første Oilily børnetøj magasin lanceres og Oilily børnetøj magasinet har fortsat lige siden.

1986: Oilily børnetøj udvider deres kollektioner til også at omfatte kvinder der har fundet noget specielt og tidsløst i Oilily børnetøj. Det rigeste og mest unikke aspekt i Oilily børnetøj ideen bliver overført til Oilily kvindetøj, så kvinderne får mulighed for at udtrykke deres indviduelle personlighed med et Oilily design.

1987: Oilily børnetøj søger efter en to-vejs kommunikation til at udvikle Oilily børnetøj, hvilket resulterer i The Oilily Club. I The Oilily Club får Oilily børnetøj mulighed for at de ideer og drømme mange familier og især børn har. Denne udveksling af ideer eksisterer stadig i form af Oililys børnetøj Open Studio projektet.

1987: Oilily børnetøj bliver et sted for amerikanske familier og deres børn da den første Oilily børnetøj butik åbner i Newbury Street i Boston.
1988: Den første Oilily børnetøj butik åbner i London.

1989: Oilily børnetøj kollektionerne bliver anerkendt med Hollands største fashion pris, the Grand Seigneur.

1995: Oilily børnetøj åbner en Oilily børnetøj butik i Japan.

1998: Oilily børnetøj kollektionerne præsenteres på Museo Guggenheim Bilbao i forbindelse med Oilily børnetøj har 10 års jubilæum i Spanien.

2002: Oilily børnetøj kollektioner bliver udstillet på Scheepvaart Museum i Amsterdam. Udstilligen Oilily børnetøj deltager i handler om blanding af kulturer fra tidliger tider til nutiden omhandlende de forskellige tiders tøjkoncept og attitude.

2003: Oilily børnetøj har 40-års jubilæum. Oilily børnetøj præsenterer deres Oilily børnetøj forårs kollektion og Oilily børnetøj efterårs kollektion for at markere 40 år med Oilily børnetøj. Oilily børnetøj butikkerne fejrer deres jubilæum verden over i Oilily børnetøj Amsterdam, Oilily børnetøj Antwerp, Oilily børnetøj London, Oilily børnetøj Madrid, Oilily børnetøj Valencia, Oilily børnetøj Los Angeles, Oilily børnetøj Manhattan, Oilily børnetøj Tokyo, Oilily børnetøj Seoul og flere andre steder i verden.

2004: Oilily børnetøj vinder den prestigefyldte SENKEN Fashion Prize for Oilily børnetøj Creativity i Japan.

2005: Oilily børnetøj vinder deres første Label of the Year award til EKFA fashion awards. Der ud over bliver Oilily optager i en række af kendte magasiner. Oilily børnetøj præsenteres i European, Oilily børnetøj har en artikel i Lifestyle Magazine, Oilily børnetøj kommer i New Style Magazine, Oilily børnetøj får en artikel i Lifestyle og Oilily børnetøj præsenteres i Red Magazine.Kommentarer af Lene
19-09-2008 20:49:18
Har set at Oilily laver nogle ret smarte tasker med mønstret/blomstret motiv. De er lidt chikke - skal man finde dem i børnetøjsbutikkerne? - kunne ikke finde nogen i det lokale storcenter. Vil gerne bruge den som pusletaske til de små ture:-)
Kommentarer af Olivia
07-11-2008 20:35:19
Deres blomstermønstrede tasker er bare hippe. Har den i rød og ender vist med at slide den op - det plejer ellers ikke at ligne mig (har det med at skifte den slags ting hurtigt ud).
Kommentarer af Emma Bushholdt
10-02-2009 16:41:42
Jeg har lige købt en trolley fra Oilily i burgundy, fra deres rejseserie. Den er vildt fed, jeg var meget overrasket over kvaliteten. Nu går turen til Paris med min nye Oilily taske..hihi..

Har du en kommentar til Oilily børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: