Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

OshKosh børnetøj
Vurdér OshKosh børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


OshKosh børnetøj

 (4,6/10) 
OshKosh børnetøj er et ærkeamerikansk brand. OshKosh børnetøj har eksisteret og været kendt for deres kvalitet i mere end 100 år. Trods de mange år på markedet besidder OshKosh børnetøj energi og
fornyelse kombineret med, at de formår at bevare ånden i deres mangeårige traditioner i fremstillingen af børnetøj, hvilket de opnår ved at forblive tro mod deres erfaringer.

I dag ønsker forbrugerne af OshKosh børnetøj, at deres børn følger de seneste trends og har de sidst nye accessories. OshKosh er stadig et af børnenes foretrukne mærker inden for børnetøj.
Hos OshKosh har de været på markedet i mange år og en stor del af firmaet har fulgt med udviklingen, men designerne har formået at bibeholde deres fokus på kvalitet og begejstring for at designe moderne børnetøj.

OshKosh børnetøj blev etableret i 1895 i Wisconsin. siden har OshKosh vokset fra at være et lille lokalt mærke til at være et globalt mærke inden for børnetøj og accessories.
OshKosh begyndte i starten af 1900-tallet at lave tøj til børn, der forestillede det deres fædre gik i.
Det var først, da OshKosh børnetøj blev vist i et lokalt postordrekatalog, at salget tog fart og blev et nationalt mærke. Det betød, at OshKosh børnetøj udvidede deres produktion for at følge med efterspørgelsen, udvidede deres sortiment og åbnede børnetøj butikker.

I juli 2005 indgik OshKosh børnetøj samarbejde med Carter's. Carter´s og OshKosh er to af de ældste, største og mest genkendte mærker inden for babytøj og børnetøj i USA. OshKoshs's erfaring med børnetøj af god kvalitet har opnået respekt i generationer i USA.
I dag er OshKosh børnetøj et firma, der appellerer til forbrugere, medarbejdere og børn. Hos OshKosh børnetøj har de en tro på, at børn er bevidste om kvalitet og kreativitet i design og farver. OshKosh fejrer barndommen og sætter pris på kreativitet og forestillingsevne hos børn, og det er dette der er omdrejningspunktet i deres design af børnetøj.
OshKosh stræber mod at være et firma, der er værd at lave forretninger med, at have som naboer og at arbejde for. Med andre ord søger OshKosh børnetøj at have visioner gennem kreativt lederskab, innovativt teamsamarbejde og at designe det bedste til deres købere.
På baggrund af den markedsstategi OshKosh børnetøj lægger vægt på, har de opnået at blive og forblive et nationalt og international navn værdsat for sin klassiske amerikanske stil.
OshKosh er tilegnet drenge og piger, og kan købes i str. 0-14 år. OshKosh fremstiller overalls, bukser,shorts, t-shirts, badetøj, sengelinned, hårbånd. spænder, sko og strømper.
OshKosh findes i over 50 lande.Kommentarer af Mille
19-11-2008 23:11:47
Deres stribede overalls er bare smarte. De fåes både i de klassiske farver, har idag set dem i både lilla og brun. Jeg så også at de laver stribede t-shirts der passer i farverne hos www.pinocchioshop.dk
Kommentarer af Pia
06-01-2010 10:13:34
Carter's og OshKosh laver skønt nattøj og body'er. Især nattøjet er fantastisk da der er fødder i, i str. over 1 1/2 år og med gummidupper under så ungerne kan stå fast. Jeg har faktisk tænkt mig at lave en webshop kun med tøj fra OshKosh og Carter's!

Har du en kommentar til OshKosh børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: