Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Persondata oplysninger

Vi foretager registrering af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere de varer du bestiller. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. KUN designerne og ansatte hos hiccup.dk har adgang til de registrerede oplysninger, og oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret linie gennem webshopsystemet og der benyttes en godkendt udbyder med godkendelse fra de danske og udenlandske pengeinstitutter.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen.
En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg, ønsker du på et senere tidspunkt at slette dine informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos www.hiccup.dk på en måde så du selv kan gå ind og se den og ønsker du en ekstra eller ny udskrift tages kontakt til os på email: info@hiccup.dk.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt.
politiefterforskning ved falske bestillinger.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang det ønskes.