Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Pure Heaven
Vurdér Pure Heaven:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Pure Heaven

 (7,8/10) 

Pure Heaven børnetøj er et dansk firma, der kun har eksisteret i et år. Pure Heaven er økologisk børnetøj designet i farverige og smarte materialer. Virksomheden har to årlige kollektioner af bluser,

bukser, kjoler, bodystockinger m.m. Materialerne i børnetøjet fra Pure Heaven er KRAV certificeret økologisk bomuld. Farverne er friske og klare med sjove prints. Kvaliteten er høj og designet stærkt.

Virksomheden er meget bevidst om at passe på miljøet og børnene, og økologisk tøj indeholder heller ikke sprøjtemiddelrester eller hormonforstyrrende stoffer. Alle produkter af børnetøj er fremstillet af naturfibre, der ikke er sprøjtet med skadelige produkter, og forarbejdningen af fibrene er foretaget uden brug af skadelige stoffer eller giftige kemikalier. Der er kun anvendt biologiske nedbrydelige stoffer i forarbejdningen af Pure Heaven.

Tillige er der heller ikke brugt optisk hvidt, tungmetaller, formaldehyd, flammehæmmere, phalater, PCB og chlorphenoler. Lynlåse, knapper m.m. indeholder ikke PVC.

Pure Heaven blev startet i 2006 af Ane Roelsgaard Bang, der blev uddannet designer i 2002.
Har du en kommentar til Pure Heaven
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: