Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Reima Baby
Vurdér Reima Baby:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Reima Baby

 (5,5/10) 

Reima beskytter børn i alt slags vejr. Reima har et bredt udvalg af børnetøj til udendørsbrug, så Reima kan bruges i alle typer vejr.

Reima fremstiller bukser, jakker, flyverdragter og tilbehør. Alt er

produceret i Reima åndbart materiale, der er vind- og vandtæt. Reima designer også fodtøj, der har samme kvaliteter som Reima udetøj. Reima fodtøj isolerer fødderne mod fugt og kulde. Tøj fra Reima virker beskyttende i alle typer vejr. Barnet har det godt i Reima flyverdragter og regntøj mm. så barnet har det lunt og behageligt. Under leg vil Reima regntøj eller flyverdragt sørge for at holde barnet tørt, da deres regntøj og flyverdragt er åndbare og dermed lader fugt slippe ud af regntøj og flyverdragt.

Reima regntøj, flyverdragt m.m. har nogle praktiske kvaliteter: Er åndbart, er vind- og vandtæt og har mange refleksdetaljer, der er med til at øge sikkerheden. Reima har aftagelig hætte, deres flyverdragt er uden indersømme, og derved får deres flyverdragt reduceret gnidningsmodstanden. Reima flyverdragt har aftagelige fodstropper. Reima handsker har antibakterielt og termofor.

Ved valg af flyverdragt kan det være svært at finde overtøj til de mindste børn. En god Reima flyverdragt beskytter barnet ved at sørge for, at barnet holder sig lun under alle typer vejrforhold. Reima flyverdragt/overtøj til det lille barn er behagelig at have på i alle slags vejr. I flyverdragt og overtøj er der taget forbehold for det lille barns behov - flyverdragt og overtøj er forholdsvist nemt at iklæde barnet. Flyverdragt samt overtøj til småbørn er valgt i behagelige materialer.

Reima har udviklet en kollektion med betegnelsen Minitec. Reima Minitec er specielt designet til babyer og småbørn, hvor Minitec har en praktisk pasform samt praktisk materiale. Reima Minitec er designet til børn under et år. Minitec flyverdragt og overtøj generelt er mere fleksible samt blødere end Minitec flyverdragt og Reima overtøj til de større børn. Minitec er åndbare, vand- og vindtætte lige som de øvrige produkter hos Reima. Minitec overtøj og flyverdragt skal være lette at tage af og på. Minitec flyverdragt har 2 lynlåse foran, der bevirker, at deres flyverdragt giver god plads til at få barnet i og af sin flyverdragt. Minitec designer også luffer, der kan åbnes med en lynlås i siden af luffen og er dermed nem af få barnets lille hånd ned i.

Reima Minitec flyverdragt og Reima Minitec overtøjs egenskaber:

Minitec flyverdragt og overtøj er vand- og vindtæt. Minitec flyverdragt samt overtøj er åndbart. Reima Minitec overtøj samt flyverdragt har tapede sømme, der sikrer vandtætheden. Minitec flyverdragt og overtøj har aftagelig hætte.
Reima Minitec overtøj har reflekser for at øge sikkerheden. Minitec overtøj og overtøj har varmende områder på buksebagen for at beskytte mod kulden, når barnet sidder. Minitec flyverdragt samt overtøj har aftagelige fodstropper. Reima fleecehuer samt strikhuer beskytter mod vinden ved at have et mellemlag ved ørerne.

Reima Minitec sørger for, at det lille barn befinder sig godt i al slags vejr ved ikke at fryse, blive våd eller kold.

Reima har en række Casual Babies-produkter, der er lækkert basistøj. Tøjet er fremstillet i smuds- og vandafvisende materialer, der beskytter mod kulde og vind. Reima Casual Babies produkterne lader huden ånde ved aktivitet, og Casual Babies-produkterne hindrer barnet i at blive svedige ved leg. Casual Babies-produkt skal være nemt at anvende samt påføre barnet. Casual Babies-produkt har følgende fordele:

Casual Babies-produkt har refleksdetaljer, der forbedrer sikkerheden.
Casual Babies-produkt har aftagelig hætte.
Casual Babies-produkt har ekstra forede områder i deres tøj som f.eks. buksebagen.
Casual Babies-produkt har lange lynlåse i bukser og i Reima flyverdragt.
Casual Babies-produkt har fodstropper, der er aftagelige.

Reima Casual Babies-produkt har tilbehør som f.eks. strik og fleece. Babies-fleecetøj sørger for, at give barnet en lag-på-lag påklædning f.eks. under Reima flyverdragt. Reima fleece er med til at sørge for ekstra varme til kroppen i koldt vejr. Reima fleecetøj er produceret i blødt og lækkert fleece materiale samt beskytter mod kulde under barnets flyverdragt. Reima fleece kan benyttes på lune efterårs- og forårsdage uden brug af flyverdragt eller overtøj.

Reima fleecetøjets egenskaber:

Er varmt og blødt.
Er vatteret på hue og krave .
Har praktiske lommer.

Generelle råd ved påklædning af barn og valg af Reima produkter:

Små børn kan ikke fortælle, hvordan de har det Små børn har en forholdsvis stor hudoverflade og afgiver derfor megen varme, og da deres muskel masse er forholdsvis lille virker den endnu ikke varmeisolerende. Vigtigst ved valg af overtøj til barnet er vindtæthed, så barnet ikke bliver afkølet af luften. Det er også væsentligt, at beskytte barnets hoved, hals og håndled mod vind og kulde. Små børn bevæger sig ikke specielt meget udendørs, og det er derfor vigtigt at sørge for, at deres siddeflade isoleres med siddeunderlag, filtunderlag eller rulamsskind. Som alle andre mennesker er små børn individuelle, og det er derfor forskelligt, hvor meget eller hvor lidt tøj barnet har behov for. Kontroller derfor løbende hvordan barnet har det.
Har du en kommentar til Reima Baby
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: