Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Reima Kids
Vurdér Reima Kids:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Reima Kids

 (6,8/10) 

Reima flyverdragt og overtøj beskytter barnet i al slags vejr. Reima Kids flyverdragt tåler og beskytter i al slags vejr - selv regn og kold vind. Reima Kids flyverdragt og overtøj er slidstærkt og

funktionelt, samtidig med at det er fremstillet i kvalitetsmaterialer. Reima Kids overtøj og flyverdragt er testet af børn.

Reima Kids overtøj og flyverdragt kan tørretumbles og er smudsafvisende. Reima Kids flyverdragt og overtøj kan selvfølgelig også maskinvaskes. Selv om Reima flyverdragt kan tørretumbles, har deres flyverdragt stadig en god kvalitet. Reima Kids flyverdragt og overtøj er vand- og vindtæt, åndbart og smudsafvisende. Kids flyverdragt og overtøj har tapede sømme, der hindrer fugten i at trænge ind.

Reima flyverdragt har følgende kvaliteter:
Deres flyverdragt er åndbar.
Deres flyverdragt er vandtæt.
Deres flyverdragt er vindtæt,
Deres flyverdragt er smudsafvisende.
Deres flyvedragt har aftagelig hætte.
Deres flyverdragt har refleksdetaljer for at forbedre sikkerheden.
Deres flyverdragt har tapede indersømme, der reducerer gnidningsmodstanden.
Deres flyverdragt har aftagelige fodstropper.

Reima overtøj og flyverdragt beskytter i alle typer vejr, har et stort udvalg af udendørstøj. Kollektionen er baseret på bukser, jakker, flyverdragter og tilbehør.

Reima er et fornuftigt valg af tøj, der kan anvendes i dagligdagen, der beskytter barnet mod vejr og vind, og hindrer at barnet bliver fugtigt under legen. Reima Kids har en række tilbehør til deres kollektion, der består af handsker, snydekraver, huer mm.Kommentarer af Helle, Cph
04-10-2008 14:44:03
Køber kun vandtæt vintertøj og der passer Reima perfekt. Kan kun anbefale at købe Remia flyverdragt.
Kommentarer af Rikke, Holstebro
03-11-2008 14:28:18
Reima flyverdragter er af en helt fantastisk kvalitet. Flyverdragter fra Reima kan gå i arv fra det ene barn til det andet uden at se nedslidt ud. Designet er klassisk, så derfor er det også nemt at lade en yngre søskende overtage en Reima flyverdragt.
Kommentarer af lizette
17-01-2009 20:55:31
reima er det eneste der dur,hvis du vil være sikker på at dit barn ikke fryser, ikke bliver genemblødt i slud, sne og regn. min søn på 3 ligger gerne i vandpytter, det er sjovt, for man bliver jo ikke våd..... kan kun anbefales..

Har du en kommentar til Reima Kids
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: