Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Sanetta børnetøj
Vurdér Sanetta børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Sanetta børnetøj

 (5,1/10) 

Sanetta laver smart tøj til piger og sejt tøj til drenge. Sanetta børnetøj er af god kvalitet og mange detaljer.
Hos Sanetta er de fokuseret på mode, og Sanetta børnetøj kollektionen findes i str.

92-152. Sanetta laver især tøj til piger og tøj til drenge, der er beregnet til fysisk udfoldelse kombineret med, at barnet skal føle sig godt tilpas i tøjet. Sanetta tøj til piger og tøj til drenge er af Øko-Tex standard 100, UV beskyttet og tåler tumbling. Sanetta laver bl.a. undertøj, og Sanetta undertøjet er i ekstra bløde materialer. Sanetta tilbyder 2-3 års garanti på undertøjet i henhold til materialer, finish og pasform. Der ud over er hele Sanetta kollektionen tilpasset de gældende retningslinier om sikkerhed. Jakker fra Sanetta har bl.a. reflekser, beskytter mod sne, kulde, regn m.m. Sanetta tøj til piger og tøj til drenge er et tysk design.

Sanetta børnetøj er af god kvalitet og mange detaljer.

Sanetta børnetøj har været repræsentant for ekspertise, høj kvalitet og ansvarlig mode i mere end 50 år. Sanetta børnetøj branded står for lyst til at leve, mode og sans for detaljer i Sanetta børnetøj designet.
Hos Sanetta børnetøj lægger de stor vægt på, at Sanetta signalerer fairness og venlighed indenfor og udenfor firmaet. Sanetta børnetøj ønsker en ærlig og åben dialog med deres kunder, leverandører og ansatte. Medarbejdernes indsats og en målrettet markedsføring har ført Sanetta børnetøj til at være et af de førende mærker inden for børnetøj. I øjeblikket er Sanetta børnetøj det største brand inden for børnetøj i Tyskland.
Du kan købe Sanetta børnetøj i Tyskland, Sanetta børnetøj i Østrig, Sanetta børnetøj i Schweitz, Sanetta børnetøj i Polen, Sanetta børnetøj i Belgien, Sanetta børnetøj i Nederlandene, Sanetta børnetøj i Danmark, Sanetta børnetøj i Italien, Sanetta børnetøj i Norge, Sanetta børnetøj i Finland, Sanetta børnetøj i Sverige, Sanetta børnetøj i England, Sanetta børnetøj i Ungaren, Sanetta børnetøj i Eire, Sanetta børnetøj i Rusland.
Har du en kommentar til Sanetta børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: