Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Sozo børnetøj
Vurdér Sozo børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Sozo børnetøj

 (5,3/10) 

Sozo babytøj og børnetøj er amerikansk design og blev stiftet efter at Tracie Gileda forlod arbejdsmarkedet for at gå på barsel, en tid med baby og gåture i klapvognen i parken. Tingene ændrede sig

hurtigt. Først var Tracie Gileda frustreret over udvalget af produkter til børneværelset men også babytøj og børnetøj levede ikke op til forventningerne. Grundlæggeren af Sozo babytøj og børnetøj mente at det der kunne købes var for forudsigeligt - pinkt babytøj og børnetøj til pigerne og biler og tog til drenge. Det var alt for kedeligt for stifteren af Sozo babytøj og børnetøj. Tracie Gileda mente at små børn skulle udstråle stil og personlig smag i det babytøj eller børnetøj de blev iklædt og den mulighed fik de med Sozo babytøj og Sozo børnetøj.
Tracie Gileda fik ideen til Sozo babytøj og børnetøj, hvor Sozo skulle repræsentere et mere sofistikeret look. Sozo er et japansk ord der betyder kunsten at kreere og forestille sig. Stifteren af Sozo babytøj og børnetøj er meget interesseret i yoga og valgte navnet under en meditationslektion. Tracie Gileda stod på hovedet med armene omkring benene og fik den ide at hun firmaet med babytøj og børnetøj skulle kaldes Sozo.

Sozo fra drøm til virkelighed

Sozo babytøj og børnetøj gik ind i sin anden fase da Tracie Gileda indgik samarbejde med Lynda Allen. Lynda Allen var en oplagt samarbejdspartner til Sozo babytøj og børnetøj da hun er uddannet designer og har flair for at give hverdagsting et tvist. Lynda Allen har designet alt Sozo emnerne. Det bedste af det hele i følge Tracie Gileda er at Lynda Allen lever op til de forventninger og ønsker hun havde med at etablere Sozo babytøj og børnetøj. Lynda Allen designer Sozo babytøj og børnetøj der ikke bliver kedeligt at se på. Lynda Allen har også designet Sozo ting til børneværelset som også er sjove at kigge på.
Hos Sozo babytøj og børnetøj mener de at tøjets udseende er en ting, der er væsentlig men også funktionaliteten er afgørende i Sozo babytøj og børnetøj. Derfor er babytøj og børnetøj fra Sozo lavet i kvalitetsmaterialer, der er lette at pleje.
Sozo har også en line af andre Sozo produkter: Du kan købe Sozo sengetøj/Sozo sengeudstyr, Sozo gardiner, Sozo lampeskærme, Sozo puder, Sozo tæpper, Sozo soveposer, Sozo babytøj og børnetøj, Sozo Parent Protectors og Sozo gaveideer.
Har du en kommentar til Sozo børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: