Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

StellaWear hagesmække
Vurdér StellaWear hagesmække:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


StellaWear hagesmække

 (4/10) 

StellaWear hagesmække er dansk design af Stella Helene Damgaard Rømer, som er uddannet på Københavns Tilskærer Akademi i tilskærer og design af damegarderobe.

Ideen med StellaWear hagesmække

Stifteren

af StellaWear hagesmække havde selv problemer med at finde en ordentlig hagesmæk til sine børn, da de var små. Problemet bestod i, at baby på et tidspunkt insisterer på at spise selv, og det resulterer i mad på tøj, bord og gulv.

Hagesmækkens funktion

StellaWear hagesmække dækker tøj og bord. StellaWear hagesmække kan tørres af med en fugtig klud, hvorefter hagesmækken er klar til næste måltid. StellaWear hagesmække sørger for, at barnets tøj ikke bliver plettet og vådt under spisning, samtidig med at barnet spiser selv. StellaWear hagesmækken bindes i nakken med et sæt snører og rundt om ryggen med et andet sæt snører. Den længste del af StellaWear hagesmækken lægges under tallerknen på bordet foran babyen. Hagesmækken fra StellaWear måler 49*49 cm. StellaWear hagesmækken er designet i to udgaver. Det ene StellaWear hagesmæk design er fremstillet i akrylbehandlet 100% bomuldsdug og fremstår blød og lækker. Det andet StellaWear hagesmæk design er også lavet af bomuld, men har fået en voksbehandling, der gør den lidt stivere, men bedre til at lege med maling, modellervoks og vandfarver i. Den kan også anvendes som forklæde, når barnet inddrages i bagning og madlavning.
StellaWear hagesmække er til baby og børn, der kan og vil selv!Kommentarer af anne jensen
06-08-2009 14:15:04
Super ide - tak. Dit festtøj ser også lækkert ud

Har du en kommentar til StellaWear hagesmække
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: