Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Ticket to Heaven børnetøj
Vurdér Ticket to Heaven børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Ticket to Heaven børnetøj

 (5,5/10) 
Ticket to Heaven babytøj og børnetøj er etableret af ægteparret Camilla og Hans Peter Høeg Larsen. Siden begyndelsen af 1990'erne har Ticket to Heaven importeret dyner fra østen. Efterfølgende startede
Ticket to Heaven børnetøj produktionen dunjakker, og siden midten af 1990'erne har dunjakker fra Ticket to Heaven været en stor del af Ticket to Heaven. I dag designer Ticket to Heaven babytøj og børnetøj også en komplet kollektion af vintertøj til børn med tilhørende støvler, handsker og huer.

Desuden har Ticket to Heaven børnetøj de seneste ti år udviklet forskellige populære babytøj og børnetøj serier som f.eks. regntøj med fleece-foer, der sælges i hele Skandinavien. Der ud over fremstiller Ticket to Heaven et udvalg af forårsjakker, jeans og strik-serie.

Efteråret 2001 åbnede Ticket to Heaven babytøj og børnetøj deres egen børnetøjsbutik på Vedbæk Stationsvej i Vedbæk. Ved at åbnes deres egen Ticket to Heaven børnetøj forretning, får de mulighed for at præsentere den samlede børnetøj kollektion for forbrugerne af Ticket to Heaven børnetøj. Ticket to Heaven er kendt for sit praktiske og enkle design i stærke farver. I dag er Ticket to Heaven et af de førende mærker af babytøj og børnetøj i Danmark.
Kommentarer af sonja hansen
01-06-2009 18:51:48
har i en jakke der er hvid med sorte blomster, ikke anorakken, i str. 8 år. den er magen til skoletasken man kan få
Kommentarer af elm
29-10-2009 11:22:51
Smart tøj i god kvalitet.

Har du en kommentar til Ticket to Heaven børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: